Απόσυρση ενδιαφέροντος από την ''Ηρακλής Αναγέννηση'' - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Απόσυρση ενδιαφέροντος από την ''Ηρακλής Αναγέννηση''




Η ομάδα των ανθρώπων που ήθελαν να πάρουν την ΠΑΕ Ηρακλής με την ονομασία ''Ηρακλής Αναγέννηση'' απέσυραν το ενδιαφέρον τους.  Πριν από λίγο εξέδωσαν και ανακοίνωση στην οποία τεκμηριώνουν και την απόσυρσης τους για τον ενδιαφέρον της ΠΑΕ 






ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

      Καταδικάζουμε ευθέως την επίθεση στον πρόεδρο και ευχόμαστε να γίνει σύντομα καλά. Όμως, παρά τη συγκυρία, είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ με ειλικρίνεια για τις τελευταίες εξελίξεις, σε ότι αφορά τη δική μας κίνηση και γενικά για τα διοικητικά.
      Προσφέραμε στον πρόεδρο ότι ζήτησε, δηλαδή τον ορισμό τακτικής διοίκησης, την ανάληψη όλων των χρεών που έχει δημιουργήσει, χωρίς ιδιαίτερο έλεγχο για την αιτία τους, καθώς και ένα σημαντικό ποσό για τον ίδιο, ιδίως μάλιστα σε περίπτωση ανόδου της ομάδας στη SUPERLEAGUE. Μας ζήτησε και πάλι χρόνο για να απαντήσει, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η απάντησή του θα ήταν θετική, με μόνη επιφύλαξη την τυχόν συμφωνία του με τους «Ιρανούς». Επειδή η απάντηση ακόμη αναμένεται, γνωστοποιούμε ότι, μετά την πολλοστή επίδειξη έλλειψης σεβασμού, η πρόταση δεν ισχύει. Η συνεννόηση μαζί του είναι αδύνατη, τουλάχιστον για εμάς και ο ίδιος θα αναλάβει τις συνέπειες των πράξεων και παραλείψεών του.
      Οι μετέπειτα εξελίξεις και η δημιουργία ελπίδων ότι η λύση για τα διοικητικά θα έλθει όχι πλέον από τους εξωτικούς επενδυτές, αλλά από εταιρείες συμμετοχών, δυστυχώς δεν πείθει κανέναν. Η νέα προσπάθεια αποπροσανατολισμού και διαιώνισης της σημερινής νοσηρής κατάστασης, δεν θα βλάψει τον ίδιο τον ΗΡΑΚΛΗ που είναι αιώνιος και πάνω από όλους μας, αλλά θα απομυθοποιήσει εντελώς τους σημερινούς διοικούντες και αυτούς που τους παρέχουν κάλυψη και ασυλία.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 27  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΗΡΑΚΛΗΣ- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ