ΘΕΑΤΡΟ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΘΕΑΤΡΟ

Θεσσαλονίκη | Sorry... Ι' m Greek @ RADIO CITY

ΘΕΑΤΡΟ  RADIO CITY
(Βασ.Όλγας  & Παρασκευοπούλου, τηλ. 2310 819 153)
Sorry... I'm Greek
Η ανατρεπτική σατιρική κωμωδία του Λάκη Λαζόπουλου παρουσιάζεται
από 27 Φεβρουαρίου 2014
 
"Sorry... Ι' m Greek "
 
Σατιρική κωμωδία
σε ελεύθερη μετάφραση,
«Ο Ελληνας τρελλάθηκε και τον πουλάνε τζάμπα».
 
Ο τσολιάς το σκάει από το Σύνταγμα και ανεβαίνει στην σκηνή του θεάτρου ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ.
Μαζί με άλλους εφτά  Έλληνες, που τους υποδύεται μοναδικά ο Λάκης Λαζόπουλος, εξιστορούν την ζωή τους μετά την κρίση άλλοτε μονολογώντας και άλλοτε συνομιλώντας με άλλους Έλληνες στον καιρό της απόγνωσης.
Οκτώ  σπαρταριστές ιστορίες γραμμένες από τον Λάκη Λαζόπουλο για το σήμερα. Πιο σήμερα δεν γίνεται.
Μια παράσταση που αλλάζει τα δεδομένα.
Ο τσολιάς, ο αστυνομικός που τον καλεί  σε βοήθεια μια σύγχρονη ελληνική οικογένεια,  η επίσκεψη μιας μάνας στην ξαδέρφη της στο Ντίσσελντορφ  η οποία θα πρέπει να ξεχρεώσει την χώρα της βαλίτσα-βαλίτσα, ένας πυροσβέστης που δεν έχει ιδέα από πυρόσβεση αλλά λόγω μιας κομπίνας που έκανε εξαναγκάζεται να σβήνει δάση.
Mια παρέα φλώρων στην Μύκονο,  που προσπαθεί να αδειάσει μια αυθαίρετη πισίνα, καθώς  αποφασίζουν να σηκώσουν την σημαία της επανάστασης στο Super Paradise.  Ένας που ζει σε μια βάρκα αφού έχει  εγκαταλείψει σπίτι, γυναίκα, παιδιά και δεν ξαναβγαίνει με τίποτα στην στεριά.
Το εξαιρετικό  ντουέτο του σκυλά τραγουδιστή και του χοντρού  Πασοκτζή,  Μπάμπη του νυχτομπετόν, κατασκευαστή σε διάφορες βίλες που χτίζονται νύχτα μέσα στα δάση, με την  έγκριση πάντα του κράτους και το λάδωμα των αρχών  και τέλος,   η συγκλονιστική φιγούρα του σημερινού ανθρώπου, ο κουρασμένος Αμλετ, ο σημερινός Έλληνας που μένει άυπνος επειδή φοβάται ότι θα μπουκάρουν νύχτα στο σπίτι του και θα του πάρουν ότι έχει και δεν έχει χωρίς λόγο.
Όλοι αυτοί οι ήρωες του σήμερα φωτίζουν τον δρόμο στον οποίο βρέθηκε η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια αλλά φωτίζουν και την ιστορική έξοδο της χώρας από τα σημερινά μαρτύρια.
 
 
Κείμενο: Λάκης Λαζόπουλος
Σκηνοθεσία: Λάκης Λαζόπουλος
Σκηνικά: Γιώργος Γαβαλάς
Χορογραφίες: Φρόσω Κορρού
Κοστούμια: Σοφία Ζούμπερη
Δάφνη Ηλιοπούλου
Και
Φωτισμοί: Ελευθερία Ντεκώ
 
 
Παίρνουν μέρος οι ηθοποιοί: Λάκης Λαζόπουλος , Βλαχοπούλου Ελένη, Βενέτης Σωτήρης, Κεφαλέας Φαίδων, Μπράβος Νικόλας, Ρουστέμης Γιώργος, Τσίτσου Γιώτα 
 
Και οι μουσικοί :
Βασίλης Παναγιωτόπουλος (πιάνο)- Σταύρος Δεριζιώτης (μπουζούκι)- Ντίνος Χατζόπουλος (κιθάρα)
 

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ