Κρανίου τόπος! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Κρανίου τόπος!







Οι εγκαταστάσεις της Μίκρας θυμίζουν κρανίου τόπο, καθώς οι άνθρωποι που αποτελούν το Δ.Σ σπανίως βρίσκονται στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής διότι έχουν καλύτερα πράγματα από το να είναι δίπλα στην ομάδα.

Δεν γίνεται αυτό το ποδοσφαιρικό τμήμα να βιώνει για ακόμα μια φορά τέτοιον εξευτελισμό. Τα οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν την ομάδα είναι σημαντικά και πρέπει να βρεθεί μια λύση, όποια και αν είναι αυτή. Όλα αυτά τα οικονομικά προβλήματα έχουν όνομα,  και αυτό το όνομα λέγεται Θόδωρος Παπαδόπουλος αφού είναι και η κεφαλή της ομάδος, και ο πρόεδρος της.

Τα προβλήματα δεν τελειώνουν ποτέ στον Ηρακλή. Ακόμα και στις ακαδημίες όπου οι προπονητές έχουν να λαμβάνουν δεδουλευμένα και από πέρσι. Ο Ηρακλής ανέκαθεν έβγαζε ταλέντα από τα σπλάχνα του, όπου αρκετούς από τους νεαρούς αθλητές έπαιξαν και στην πρώτη ομάδα. Η ανικανότητα δεν είναι χάρισμα, ούτε προνόμιο, αλλά ένα πρόβλημα όχι μόνο για τους ίδιους τους παράγοντες που δεν μπορούν να καλύψουν ούτε τα απαραίτητα εφόδια στα παιδιά, το κακό είναι ότι είναι πρόβλημα για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η απάντηση των Ιρανών πότε θα έρθει; Πρέπει να φύγει αυτή η ομίχλη γύρω από αυτό το ζήτημα, αφού πέρασε τόσο καιρός και δεν υπάρχει απάντηση, πλέον ο κόσμος με το δίκιο του αμφιβάλλει για το αν αυτοί οι άνθρωποι ενδιαφέρονται πραγματικά για τον Ηρακλή! Πολύς κόσμος έχει βάλει στο μυαλό του ότι μπορεί να είναι ένα επικοινωνιακό τρικ. Πότε θα βγεις κ. Παπαδόπουλε, και εσείς κ. Αμανατίδη; Όταν η ομάδα θα βρίσκεται σε καμία δύσκολη αγωνιστική θέση; Πότε;



Αυτή η ήττα από την Νίκη Βόλου πρέπει να πεισμώσει τους ποδοσφαιριστές, ώστε να πάνε και να διεκδικήσουν το απόλυτο τριπόντων μέχρι το τέλος. Το ξέρουν ότι μπορούν, όπως το ξέρει και ο προπονητής. Μπορεί σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο Ηρακλής όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, εσείς οι ποδοσφαιριστές να κάνετε το αυτονόητο και να ανεβάσετε την ομάδα Σούπερλιγκα. Ο κόσμος σας στηρίζει με την αγορά κουπονιών και σας πιστεύει, διότι αποδείξατε ότι μπορεί να κερδίσετε οποιονδήποτε. Η στήριξη είναι μεγάλη και παίξτε για τον κόσμο που σας στηρίζει σε κάθε γήπεδο που αγωνίζεστε, όπως και συνδράμει τα μέγιστα με την φωνή του 95' λεπτά!


Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης


Βίντεο: Αυτό το πάθος θέλει ο κόσμος σε κάθε παιχνίδι

http://www.youtube.com/watch?v=4z_fSoYcAWo

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ