Αναγκαίο το τρίποντο, στάσιμο το διοικητικό. - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Αναγκαίο το τρίποντο, στάσιμο το διοικητικό.



Ο Ηρακλής κατάφερε να φτάσει στην τέταρτη θέση από δικά του λάθη τα οποία τον έριξαν από την δεύτερη θέση στην οποία μπορούσε να είχε κρατήσει πολύ πιο άνετα, όμως εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες οι κυανόλευκοι κάνουν την δική τους αγωνιστική ''κοιλιά'', και ψάχνουν το φάρμακο στην Κέρκυρα που δεν είναι άλλο από την νίκη.

Την Κ. Δευτέρα ο Ηρακλής ταξιδεύει στην Κέρκυρα για να παίξει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι το οποίο θα κρίνει πολλά για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Αιγινιακός μετά την χθεσινή του νίκη έφτασε του 40 βαθμούς και προσπέρασε τον Ηρακλή, καθώς τον τελευταίο καιρό η ομάδα της Κατερίνης έχει κάνε ένα μεγάλο ντεμαράζ επιτυχιών, κάτι που πρέπει να προβληματίσει άμεσα ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία των κυανόλευκων.

Το τρίποντο μέσα στην Κέρκυρα θα φέρει άλλη ψυχολογία και άλλον αέρα στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Γκιγιέρμο Όγιος που καλούνται να ξεπεράσουν ένα δύσκολο εμπόδιο μέχρι το επόμενο. Κάθε αγώνας από εδώ και πέρα χαρακτηρίζεται ως τελικός γιατί και η Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται δυο βαθμούς πίσω από τον Ηρακλή.

Όσον αφορά το διοικητικό της ομάδας, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα και δεν αποκλείεται σήμερα να υπάρξει και ανακοίνωση από την πλευρά των ανθρώπων με την ονομασία ''Ηρακλής Αναγέννηση'', όπου δείχνουν και πιο ζεστοί να αναλάβουν το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας . Μάλιστα οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δηλώνουν απογοητευμένοι από την αντιμετώπιση που έχουν από τον Θόδωρο Παπαδόπουλο. Από την άλλη μεριά, οι άνθρωποι που αποτελούνται από την οικογένεια του Ηρακλή θέλουν να βοηθήσουν ώστε να τρέξει η ομάδα και να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο, όμως και εκεί τα πράγματα παραμένουν στάσιμα. Η ομάδα χρειάζεται άμεσα οικονομική και διοικητική στήριξη ούτως ώστε να ηρεμήσει λίγο όσον αφορά το συγκεκριμένο κομμάτι, αφού η μόνη πηγή στήριξη τους εδώ και καιρό είναι ο κόσμος, και Ηρακληδείς εκτός διοίκησης.

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ