GOAL-faras BET ''ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡΑΚΙΑ'' - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

GOAL-faras BET ''ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡΑΚΙΑ''

Καλησπέρα σε όλους. Παρασκευή σήμερα και επιλέξαμε 2 σημεία από Τουρκία και 2 από Γερμανία, συν πρόβλεψη για τα σκορ των συγκεκριμένων αγώνων. Ας τα δούμε πιο προσεκτικά:

104. ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ - ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ : 1                                                       
  Η Κασίμπασα δυσκολεύεται στα τελευταία παιχνίδια και έχει να ''γευθεί'' την χαρά της νίκης πάνω από 3 αγωνιστικές. Απέναντι της θα βρει την Κόνιασπορ που εκτός έδρας... ''χάνεται'' αρκετά. Πιο ποιοτική ομάδα η Κασίμπασα και σαφώς ανώτερη, πάμε με τον άσο.
ΠΙΘΑΝΟ ΣΚΟΡ : 3-1


103. ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ : 2
   Σαφώς ανώτερη ομάδα η Μπεσίκτας και με ποιοτικό ρόστερ, σε αντίθεση με την Γκαζιάντεπσπόρ που ναι μεν παλεύει όλα της τα παιχνίδια (εντός και εκτός), αλλά δεν παύουν να την ταλανίζουν πολλά διοικητικά προβλήματα, με αποτέλεσμα την φυγή 6 τουλάχιστον βασικών ποδοσφαιριστών.
ΠΙΘΑΝΟ ΣΚΟΡ : 0-2



119. ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ -  ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ : X
   Ματς αμφίρροπο ανάμεσα σε 2 ομάδες που διαθέτουν πολύ καλό ρόστερ. Από την μία η Γκλάντμπαχ εντός είναι... σκληρό καρύδι, αφού απέναντι σε ''μεγαθήρια'' τα καταφέρνει μια χαρά. Από την άλλη η Λεβερκούζεν,  η οποία είναι 2η στην βαθμολογία, προσπαθεί  να απομακρυνθεί από την Ντόρντμουντ. Αμφίρροπο το παιχνίδι όπως προείπαμε. Πρώτα απ' όλα πηγαίνουμε με το X  και μετά στα ''2-3 γκολ''. Πρώτη επιλογή μας όμως είναι η ισοπαλία.
ΠΙΘΑΝΟ ΣΚΟΡ : 1-1 





Καλή επιτυχία σε όλους, τα λέμε πάλι αύριο με... γεμάτο κουπόνι  

   

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ