Συνεχίζει το το σερί, τώρα η Νίκη Βόλου. - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Συνεχίζει το το σερί, τώρα η Νίκη Βόλου.




Ο Ηρακλής υποδέχεται την ομάδα του Βατανιακού στο Καυτανζόγλειο και θέλει μόνο την νίκη για να συνεχίσει το σερι του που θα τον φέρει ξανά στην δεύτερη θέση. Μείνετε συντονισμένοι στο blog της ''Αθλητικής Γνώμης'' για την live του αγώνα.

Οι κυανόλευκοι συνεχίζουν την καλή τους πορεία στο πρωτάθλημα, καθώς έχουν αρκετά σερι τρίποντα τα οποία έφεραν τον Ηρακλή ψηλά στην βαθμολογία. Η ομάδα του Γκιγιέρμο Όγιος δεν θα έχει στην αποστολή τους Λίμα,Μπουκουβάλα, Ματσούκα, ενώ επιστρέφουν οι Τάι και Κοντέων. Όσον αφορά τα μεταγραφικά, αργά το βράδυ αναμένεται ο Ουρουγουανός επιθετικός Σκόρτσα για να περάσει αύριο τις απαραίτητες εξετασεις, όπως και ο Παναγιώτης Κουρδάκης που θα έρθει να δοκιμαστεί από αύριο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Η ομάδα του Βατανιακού δεν θα έχει τις 14 μεταγραφές που έχει κάνει στο σημερινό παιχνίδι διότι δεν εκδόθηκαν ακόμα τα δελτία των ποδοσφαιριστών. Ο Βατανιακός έρχεται στο Καυτανζόγλειο για να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις που παρουσιάζει τον τελευταίο καιρό, όμως η μη έκδοση των δελτίων θα είναι ένας πονοκέφαλος για τον προπονητή Σάκη Παπαβασιλείου.

Σχόλιο Α' Ημιχρόνου: Ο Ηρακλής μπήκε δυνατά στο παιχνίδι προσπαθώντας να ξεκλειδώσει την άμυνα του Βατανιακου, πράγμα το οποίο για 38' λεπτά δεν μπορούσε να καταφέρει λόγω της μαζικής άμυνας του αντιπάλου. Μια στιγμή αδράνειας της άμυνας του Βατανιακού ήταν αρκετή ώστε ο Ηρακλής να κάνει το 1-0, και στην επόμενη αντεπίθεση να φτάσει και στο 2-0 υο οποίο δίνει την ηρεμία στους ποδοσφαιρισές του Ηρακλή.

Σχόλιο Β' Ημιχρόνου: Οι κυανόλευκοι χωρίς να ανεβάσουν στροφές στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν να πετύχουν ένα τέρμα με τον Σιατραβάνη, ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Γιαξή όταν ο Ηρακλής κατέβασε ταχύτητα στο παιχνίδι όπου μετά το γκολ του νεαρού μέσου αφού θεώρησαν ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει, οι άμυνα του Ημίθεου το πλήρωσε με τέρμα.

Εξέλιξη Β' Ημιχρόνου

56' Ωραίο σου του Πουτουρίδη, μπλοκάρει ο Χουάντερσον.

57' Ο Σιατραβάνης κάνει την παράλληλη πάα στον Τσιλιανίδη, ο δεύτερος στον Ζάχορα ο οποίος κάνει το σουτ αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.

59' Ωραία εκτέλεση φάουλ του Τάι λίγο άουτ.

65' Γκολ: Ο Σιαττραβάνης πλασάρει από κοντά τον Κουδούνα και κάνει το 3-0

69' Γκολ: Ο Βατανιακός μειώνει το σκορ με κοντινή κεφαλιά του Γιαξή.

81' Ωραίο σου του Πουτουρίδη λίγο πάνω από δοκάρια του Χουάντερσον.

Εξέλιξη Α' Ημιχρονου

3' Εκτέλεση φάουλ του Κοντοδήμου η μπάλα χτυπάει σε αμυντικό του Βατανιακού και βγαίνει κόρνερ. Στο κόρνερ δεν έγινε κάτι το σημαντικό, και έτσι η φάση πέρασε ανεκμετάλλευτη.

22' Ο Ζάχορα κάνει το σουτ μέα από την περιοχή, αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.

39': Γκολ: Ο Ινζόγλου κάνει το σουτ εκτός περιοχής, αποκρούει με γροθιές ο Κουδούνας, ο Τάι παίρνει την κεφαλιά και καταλήγει στα δίχτυα.Ο

41' Γκολ: Ο Σιατραβάνης κάνει την παράλληλη σέντρα από δεξιά , ο Ζάχορα με κοντινή προβολή κάνει το 2-0

Εντεκάδες

Ηρακλής (Όγιος): Χουάντερσον, Τάι (72' Παληγεώργος), Κοντέων, Κοντοδήμος, Πουρτουλίδης (60' Χιονίδης), Ινζόγλου, Ζάχορα (72' Σαράφογλου), Μπάμπα, Παπαστεριανός, Σιατραβάνης, Τσιλιανίδης

Βατανιακός( Παπαβασιλείου) Κουδούνας, Κολαξίδης, Στούμπος, Λαγδάρης, Μπουζούκης, Λαζαρίδης, Χαρίσης (76'Κωστόπουλος) , Γιαξής, Γιαλαμίδης, Πουτουρίδης (87', Καθάριος), Φουλίδης(54'Γκανάβας)

Αλλαγές

Ηρακλής: Κηπουρός, Σαββίδης, Κραγιόπουλος,  Ονουάτσι

Βατανιακός: Μπαμπαϊτης, Παπαδημητρίου, Καρατάσιος

Κάρτες

Κίτρινες: Κόντεων, Παπαστεριανός, Κοντοδήμος, Λαγδάρης, Μπουζούκης, Στούμπος
Κόκκινες

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ