Ηττήθηκε με κατεβασμένα χέρια - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Ηττήθηκε με κατεβασμένα χέρια





Ο Ηρακλής υποδέχεται την Νίκη Βόλου σε ένα παιχνίδι το οποίο είναι κομβικό και για τις δυο ομάδες, αφού ο ένας βαθμός διαφορά δεν μπορεί ν είναι είναι ασφαλείς για καμία από τις δύο ομάδες. Μείντε συντονισμένοι στο blog της Αθλητικής Γνώμης για την άμεση ενημέρωση σας από το Καυτανζόγλειο.

Οι κυανόλευκοι προέρχονται από μεγάλο σερί επιτυχιών το οποίο θέλουν να κρατήσουν και ταυτόχρονα να αυξήσουν την διαφορά στους τέσσερις από την σημερινή αντίπαλο τους,  Νίκης Βόλου. Το παρών δεν θα δώσουν σήμερα οι μεταγραφές του Ηρακλή, όπως και οι ανέτοιμοι, Μπουκουβάλας και Ονουάτσι.

Από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι έρχονται από αρνητικό αποτέλεσμα στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Αιγινιακό όπου και η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη ηττήθηκε με 0-1 . Άπαντες είναι στην διάθεση του προπονητή, όπως και ο Γιέσιτς όπου και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή την τελευταία κυριολεκικά στιγμή.

Σχόλιο δευτέρου ημιχρόνου: Ο Ηρακλής είχε την ευκαιρία να πλησιάσει στους 5 βαθμούς την Κέρυρα αλλά δεν το έπραξε καθώς η Νίκη Βόλου αιφνιδίασε τους γηπεδούχουνς στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου και ευτύχησε να προηγηθεί με 1-2 με το γκολ του Ανιέτε. Οι κυανόλευκοι με αριθμητικό πλεονέκτημα δεν έκαναν καμία κλασική ευκαιρία διότι οι παίκτες  του Γκιγιέρμο Όγιος αναλώθηκαν σε νωχελικό παιχνίδι, πράγμα το οποίο βόλεψε την αντίπαλη ομάδα που έφυγε με μεγάλο διπλό.

Εξέλιξη Β' Ημιχρόνου

50' Λανθασμένες πάσες στην άμυνα του Ηρακλή, η Νίκη Βόλου βγαίνει στην κόντρα,  ο Τζιώρας κάνει την παράλληλη πασα και με κοντινόπλασέ ο Ανιέτε κάνει το 1-2.



Εξέλιξη Α' Ημιχρόνου

2' Πρώτη φάση στο παιχνίδι για την Νίκη Βόλου. Το κοντινό πλασέ του Μανουσάκη διώχνει δύσκολα σε κόρνερ

14' Γκολ. Ο Ισάακ κάνει το πλασέ και γράφει το 0-1 για την Νίκη Βόλου.

42' Γκολ: Ωραία μπαλιά του Τάι, κοντινή προβολή του Ινζόγλου και 1-1.

Σχολιο Α' Ημιχρόνου: Ο Ηρακλής μπήκε πολύ νωθρά στο γήπεδο και το πλήρωσε στο 14' λεπτό με το γκολ του Ισάακ έπειτα από λάθος της άμυνας των κυανόλευκων. Η κόκκινη του Σοίλέδη ήταν η αιτία ώστε ο Ηρακλής να αρχίζει να πιέζει ασφυκτικά την άμυνα του Αποστολίδη και να ισοφαρίσει λίγο πριν το ημίχρονο με το γκολ του Ινζόγλου. Το αριθμητικό πλεονέκτημα του Ηρακλή σίγουρα θα βάλει δύσκολα στην ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη.

Εντεκάδες

Ηρακλής(Όγιος): Χουάντερσον, Τάι, Κοντέων, Κοντοδήμος, Πουρτουλίδης, Ινζόγλου, Ζάχορα, Μπάμπα, Λίμα (56'Παπαστεριανός), Σιατραβάνης (66' Χιονίδης), Τσιλιανίδης

Νίκη Βόλου(Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Τζιώρας, Μπακάλης, Σοϊλέδης, Μανουσάκης, Ζουλιώτης, Ακασού, Γιώτας, Γκότοβος, Ισάακ (35' Ισάακ), Ανιέτε

Αλλαγές

Ηρακλής: Κολίτσι, Σαββίδης, Σαράφογλου,  Ματσούκας, Παληγεώργος,

Νίκη Βόλου: Ταϊρης, Τσίτας, Ρέπετσας, Γέσιτς, Μπιτσάκος, Σέϊμαν,

Κάρτεςκίτρινες: Σοϊλέδης(2), Ανιέτε
κόκκινες: Σοίλέδης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ