PAOK -TI LENE TA REPORTAZ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

PAOK -TI LENE TA REPORTAZ

Η "χημεία" Κατσουράνη-Τζαβέλλα

Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ήταν το πέμπτο συνεχόμενο, στο οποίο ο ΠΑΟΚ δεν δέχτηκε γκολ έχοντας ξεκινήσει με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Κατσουράνη και Κατσουράνης Τζαβέλλας ΣτοχΤζαβέλλα.

 ΠΑΟΚ κράτησε ανέπαφη την εστία του στον αγώνα με τον ΟΦΗ και έτσι συνεχίστηκε η... παράδοση που θέλει τον "Δικέφαλο" να μην δέχεται γκολ όταν ξεκινά το παιχνίδι με τους Κατσουράνη και Τζαβέλλα να αγωνίζονται στα στόπερ.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, θα σας αναφέρουμε πως το ματς με τους Κρητικούς ήταν το πέμπτο συνεχόμενο κατά το οποίο οι "ασπρόμαυροι" δεν δέχτηκαν τέρμα με τους δύο παίκτες στο κέντρο της άμυνας.
"Κατσούρ" και Τζαβέλλας για πρώτη φορά έπαιξαν μαζί στον αγώνα με τον Αρη, όταν ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει με 3-1. Οι "ασπρόμαυροι" δηλαδή είχαν δεχτεί γκολ σε εκείνο το παιχνίδι, όμως, στα επόμενα πέντε ματς έχοντας τους δύο παίκτες στην άμυνα έχουν καταφέρει να κρατήσουν στο μηδέν στα μετόπισθεν.
Σίγουρα το αν δεχτεί τέρμα μια ομάδα ή το αντίστροφο να μην εξαρτάται απόλυτα από το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ωστόσο δεν είναι και λίγο το γεγονός πως στους πέντε από τους έξι αγώνες που έχουν συνεργαστεί στην άμυνα οι Κατσουράνης και Τζαβέλλας, ο ΠΑΟΚ δεν έχει δεχτεί τέρμα. Σε κάθε περίπτωση φαίνεται να υπάρχει μια καλή "χημεία" μεταξύ των δύο παικτών...
Τα ματς που ξεκίνησαν στο κέντρο της άμυνας οι δύο παίκτες:
24/11 ΠΑΟΚ-Αρης 3-1: Τζαβέλλας- Κατσουράνης
28/11 Σαχτιόρ-ΠΑΟΚ 0-2: Τζαβέλλας- Κατσουράνης
02/12 ΠΑΣ-ΠΑΟΚ 0-2: Τζαβέλλας-Κατσουράνης
09/01 Ηρακλής-ΠΑΟΚ 0-1: Τζαβέλλας-Κατσουράνης
30/01 ΠΑΟΚ-Απόλλων 3-0: Τζαβέλλας-Κατσουράνης
05/02 ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 5-0: Τζαβέλλας-Κατσουράνης

http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/h_xhmeia_katsoyranh-tzavella.2631440.html

 

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ