RUN 'N' GUN BET '' ΤΟ DERBY ΤΩΝ ΑΙΩΝΙΩΝ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΗΣ EUROLEAGUE KAI TO 2πλο ΤΟΥ NBA '' - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

RUN 'N' GUN BET '' ΤΟ DERBY ΤΩΝ ΑΙΩΝΙΩΝ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΗΣ EUROLEAGUE KAI TO 2πλο ΤΟΥ NBA ''

Καλησπέρα. Χθες δεν τα πήγαμε τόσο καλά όσο αφορά τα χάντικαπ του ΟΠΑΠ, αλλά αντιθέτως βγήκαν τα περισσότερα σημεία για την απλή νίκη των προτάσεων μας. Ο άσος της Ναντέρ βγήκε και στον ΟΠΑΠ, οι νίκες της Σιένα και της Μπουντιβέλνικ (χωρίς τα χάντικαπ του ΟΠΑΠ) και το OVER της Ούλμ. Δεν βγήκε το OVER  του Ερ. Αστέρα και οι 2 άσοι του NBA.  Σήμερα δεσπόζει το ντέρμπι των αιωνίων, οι υπόλοιπες μάχες της Euroleague και ένα OVER στο ΝΒΑ...


736. ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ : OVER (ΟΠΑΠ +151,5)
     Η Λαμποράλ υπέστη συντριβή την προηγούμενη εβδομάδα από την Φενέρ του Ομπράντοβιτς. Παίζει το τελευταίο της χαρτί απέναντι στην πρώτη και καλύτερη Μπαρτσελόνα. Από την άλλη οι Μπλαουγκράνα κέρδισαν με το ζόρι την Μιλάνο, χάρη σ' έναν εντυπωσιακό Όλεσον και ουσιαστικά καπάρωσαν την 1η θέση του ομίλου. Οι γηπεδούχοι έχουν το κίνητρο για την νίκη , αλλά οι φιλοξενούμενοι απέχουν... έτη φωτός σε ποιότητα από τους Βάσκους, οι οποίοι αν θέλουν να κάνουν κάτι καλό σήμερα πρέπει να ''ακολουθήσουν'' τον τρελό ρυθμό της ομάδας του Παπανικολάου και της παρέας του. 


 737. ΜΙΛΑΝΟ - ΜΑΛΑΛΑ: 1/OVER (ΟΠΑΠ +5,5/ +148,5)
      Φανταστική εμφάνιση των Μιλανέζων απέναντι στην Μπαρτσελόνα, τους έλειψε όμως το καθαρό μυαλό τα τελευταία λεπτά. Από την άλλη η Μάλαγα διέσυρε τον Παναθηναϊκό, έχοντας καταπληκτικά ποσοστά στα τρίποντα. Οι Ιταλοί εντός έδρας έχουν διασύρει τον Ολυμπιακό και έχουν υποτάξει την Φενέρ. Πιστεύουμε πως το ίδιο θα κάνει και σήμερα, έχοντας απέναντι της μια ομάδα που στηρίζει τις εμφανίσεις της στην ευστοχία της (ή μη ) από την γραμμή του τριπόντου. Αν αυτό γίνει και απόψε, επίσης και το OVER έχει μεγάλη τύχη.



738. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : 1/UNDER (ΟΠΑΠ +3,5/  -139,5)
      Τραγική εμφάνιση των πρασίνων στην Ισπανία, με την Μάλαγα να ''βομβαρδίζει'' το καλάθι της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού επέμεινε σ' όλο το παιχνίδι σε μια χαλαρή ζώνη και το πλήρωσε ακριβά. Οι ερυθρόλευκοι φαίνεται πως έχουν αφήσει πίσω την αγωνιστική κρίση των δυο τελευταίων μηνών και με σερί τριών νικών, είναι ένα βήμα μπροστά από τον Παναθηναϊκό. Κέρδισαν εύκολα την προηγούμενη εβδομάδα την Εφές μέσα στο ΣΕΦ και είναι ένα...βήμα μπροστά από τον Παναθηναϊκό. Αν και το μομέντουμ ευνοεί τον Ολυμπιακό, εμείς επιλέγουμε Παναθηναϊκό για 2 λόγους. 1ος: Ο προπονητής του Παναθηναίκού... έπαθε και έμαθε στην Μάλαγα, η άμυνα θα σκληρύνει όπως μας έχουν συνηθίσει στα φετινά παιχνίδια (ειδικά με τον Ολυμπιακό) οι πράσινοι και επιστρέφει ο Γκίστ. Μεγάλο πλήγμα και στις δυο πλευρές του παρκέ η (σχεδόν για ένα μήνα) απουσία του. 2ος : Η ''αύρα'' που δίνει στους παίκτες ο κόσμος των πρασίνων σ' ένα γεμάτο ΟΑΚΑ, και το εγχώριο 4-0 που ''βαραίνει την πλάτη του Ολυμπιακού'', από τους περσινούς τελικούς έως και τα πρόσφατα παιχνίδια για κύπελλο και πρωτάθλημα. Το UNDER το στηρίζουμε στην άμυνα του Παναθηναϊκού, η οποία στα δυο τελευταία παιχνίδια στο ΟΑΚΑ, κράτησε τους ερυθρόλευκους κάτω από τους 60 πόντους.


 ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΟΠΑΠ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ (ΚΩΔΙΚΟΣ 055) : 
*ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΝΤΩΝ: (112)  6-10 ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ (4,50)
*ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ : (214)ΛΑΣΜΕ (7,50), (213) ΚΑΡΙ (9,00) - (216) ΛΟΤΖΕΣΚΙ (10,00), (222) ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ (12,00)
* ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ ΤΕΛΙΚΟ : ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ/ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ( 5,50)

 ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΘΑΝΤΕΡ - ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ : 2 (-2,5)
    Μεγάλο παιχνίδι στο NBA ! Κέβιν Ντουράντ εναντίον Λεμπρόν Τζέϊμς ! Ασταμάτητη η Οκλαχόμα, με τις 4άρες του Ντουράντ να διαδέχονται η μία την άλλη. Από την άλλη πλευρά, οι τραυματισμοί προβληματίζουν και οι άσχημες εμφανίσεις, έφεραν και ήττες (βλ. Γιούτα). Ο περσινός Λεμπρόν δεν έχει... πατήσει ακόμη στο παρκέ ( όχι βέβαια ότι και πάλι δεν είναι κορυφαίος), κάτι που πιστεύουμε πως θα το κάνει σήμερα και θα.. κεραυνοβολήσει την Οκλαχόμα !







ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ