RUN 'N' GUN BET '' Euroleague και NBA '' - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

RUN 'N' GUN BET '' Euroleague και NBA ''

Καλησπέρα. Καλά τα πήγαμε χθες. Μας τα χάλασαν μόνο τα ΟVER σε Μιλάνο και Βιτόρια. Πάμε στις σημερινές μας προτάσεις, θ' αχοληθούμε με Euroleague και NBA...

                                                                                                                     
                                        

744. ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ - ΟΥΛΚΕΡ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ : 2 (ΟΠΑΠ +3,5) *ΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΔ. +5,5
     Ο Αγγέλου θα προσπαθήσει να κρατήσει η Εφές χαμηλά το σκορ και να κάνει μεγάλες επιθέσεις, ώστε να μην χάσει την επαφή με το σκορ. Κάτι τέτοιο δεν μπόρεσε να κάνει την προηγούμενη εβδομάδα στο ΣΕΦ και σίγουρα δεν θα μπορέσει να κάνει και στην Φενέρ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, η οποία έδειξε με την Λαμποράλ πως πλέον ''κόλλησε το πόδι στο γκάζι'' και δύσκολα θα κάνει κι άλλο πισωγύρισμα. Αν και παραδοσιακό ντέρμπι της Πόλης, οι φιλοξενούμενοι είναι κλάσεις ανώτεροι από την  Εφές. Προτείνουμε 2πλο και με κάλυψη του +3,5 χάντικαπ.


745. ΜΠΑΓΕΡΝ - ΚΟΥΜΠΑΝ : OVER/1 (ΟΠΑΠ 153,5 / +1,5) *ΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΔ. 155,5
     Η Μπάγερν έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι στο Τελ Αβίβ εναντίον της Μακάμπι. Έχασε 66-64, έχοντας το τελευταίο σουτ για να στείλει το παιχνίδι στην παράταση αλλά η μπάλα βρήκε σίδερο. Από την άλλη η Κουμπάν, έκανε επίσης ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι στην Μαδρίτη αλλά τα λάθη στο τέλος της στοίχισαν και ηττήθηκε με 78-74 από την τρομερή Ρεάλ. Εντός έδρας οι Γερμανοί ανοίγουν το σκορ με πολλές και γρήγορες επιθέσεις. Συν τοις άλλοις είναι και η τελευταία ευκαιρία τους να μείνουν στο κόλπο της πρόκρισης.Πρώτη μας επιλογή το over, αλλά και ο άσος έχει τύχη.


 707. ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ - ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ 1 (ΟΠΑΠ +1,5) *ΑΛΛΑΓΗ ΟΠΑΠ -0.5
     Οι ''αρκούδες'' μετά τις επιστροφές των τραυματιών (κυρίως του Γκασόλ) είναι άλλη ομάδα. Έχουν 3 διαδοχικές νίκες. Από την άλλη οι Κλιπερς έχουν χάσει λίγο την σπιρτάδα και τον ρυθμό τους στα τελευταία παιχνίδια και ιδιαίτερα με ομάδες που παίζουν καλή άμυνα. Οι Γκρίζλις είναι μια από αυτές. Πάμε με τον άσο.


709. ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ - ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ OVER  (ΟΠΑΠ 206,5)
     Στα τελευταία 9 παιχνίδια μεταξύ τους, τις 8 φορές έχουν νικήσει οι Σπέρς. Το σύνολο του Γκρέγκ Πόποβιτς έχει βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα τον τελευταίο μήνα και μάλιστα νικηφόρο. Από την άλλη οι Φοίνιξ πραγματοποιούν  μια εξαιρετική χρονιά, με τον rookie Τζεφ Χόρνατσεκ στον πάγκο να κάνει τρομερή δουλειά και τον Ντράγκιτς και την παρέα του να δίνουν ρεσιτάλ επιθετικού παιχνιδιού. Η λογική και η παράδοση λέει νίκη των ''Σπιρουνιών'' αλλά όπως προείπαμε, οι Φοίνιξ φέτος κάνουν την διαφορά. Καλύτερη επιλογή το OVER λοιπόν. Ειδικότητα των γηπεδούχων...


Καλή επιτυχία...

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ