Περνάει ο σοβαρός Ηρακλής! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Περνάει ο σοβαρός Ηρακλής!




Ο Ηρακλής δίνει αύριο ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Αιγινιακό, και θέλει να πάρει τους τρεις βαθμούς ώστε να κλειδώσει μια θέση για τα play off. Ο Γκιγιέρμο Όγιος δεν θα έχει στην διάθεση του τον τραυματία Τάι, ενώ τα ευχάριστα νέα είχαν να κάνουν με τις επιστροφές των Ζάχορα, Λίμα, Μπουκουβάλα, όπου ο πρώτος εξέτισε την τιμωρία του στον αγώνα με τον Απόλλων Καλαμαριάς, ενώ ο Λίμα μαζί με τον Μπουκουβάλα ήταν τραυματίες.

Η νέα διοίκηση του Ηρακλή με την ονομασία ''Ηρακλής συμμετοχών'' πλήρωσε εχθές τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπως και γευμάτισαν όλοι μαζί, πράγμα το οποίο δείχνει το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Αυτό το κλίμα είναι ένα ισχυρό όπλο που πρέπει να κρατήσει ο Ηρακλής για την συνέχεια του πρωταθλήματος ώστε στο τέλος να έρθει ο πολυπόθητος στόχος που δεν είναι άλλος από την άνοδο. Τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, ο Ηρακλής πρέπει να τα κερδίσει όλα, ανεξαρτήτως αν έχει κλειδώσει μαι θέση στα play off. Όσο ψηλότερα τερματίσει ο Ηρακλής, τόσο το καλύτερο γι' αυτόν, διότι βαθμολογικά οι κυανόλευκοι μπορούν να ελπίζουν και για την πρώτη θέση ακόμα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και των δυο ομάδων, ο Αιγινιακός θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες στο αυριανό παιχνίδι, καθώς θα απουσιάσουν οι, Πέντα, Μπελόν και Μανθάνο, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γιαζιτζόγλου. Αναμφίβολα πρόκειται για τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν βοηθήσει τα μέγιστα ώστε η ομάδα του Αιγινιακού να φτάσει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Το γήπεδο αναμένεται γεμάτο,αφού η διοίκηση των γηπεδούχων έχει ανακοινώσει ότι υπάρχει sold out.Ο Γκιγιέρμο Όγιος από την άλλη μετράει πολλές επιστροφές, και έτσι θα έχει τον ευχάριστο πονοκέφαλο αφού θα έχει περισσότερα όπλα στην φαρέτρα του.

Το αυριανό παιχνίδι σίγουρα θα κρίνει πολλά για την συνέχεια του πρωταθλήματος, όμως ο σοβαρός Ηρακλής μπορεί να αποδράσει με ακόμα ένα τρίποντο εκτός έδρας. Άπαντες στον Ημίθεο ξέρουν ότι πρόκειται για αγώνα ''τελικό'' και θέλουν να κλειδώσουν από αύριο κιόλας μια θέση για τα play off.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ