Δεν αρκεί ο βαθμός στην Καρδίτσα! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Δεν αρκεί ο βαθμός στην Καρδίτσα!




Ο Ηρακλής ηττήθηκε από τον Αιγινιακό με την βοήθεια του διαιτητή της αναμέτρησης κ. Τζήλου, όμως και οι ίδιοι κυανόλευκοι έπαιζαν με την φωτιά για περίπου 65' λεπτά, όταν οι ποδοσφαιριστές του Γκιγιέρμο Όγιος έκαναν pasing game γύρω από την περιοχή του Κολίτσι.

Το μεγαλύτερο πλήγμα για την ομάδα του Ηρακλή είναι η απουσία του Χασόμα Μπάμπα όπου και θα λείψει για περίπου δυο μήνες από τους αγωνιστικούς χώρους λόγω τραυματισμού. Στην θέση του Μπάμπα μπορεί να αγωνιστεί ο Λευτέρης Ινζόγλου όπου είναι και η πραγματική θέση. Ο Γκιγιέρμο Όγιος έχασε ένα πολύτιμο εργαλείο στον χώρο της μεσαίας γραμμής, όμως ο Αργεντίνος τεχνικός έχει δείξει με την δουλειά του ότι μπορεί να βρει την λύση. Όπως άλλωστε έχει κάνει με τον Λευτέρη Ινζόγλου που έχει χρησιμοποιηθεί και ως δεξιός οπισθοφύλακας αλλά και δεξιός χαφ.

Όσον αφορά το παιχνίδι στην Καρδίτσα, ο Ηρακλής πρέπει να παίξει για τους τρεις βαθμούς ώστε να αναρριχηθεί και να εδραιωθεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ο αγώνας κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας μόνο εύκολος δεν θα είναι, αφού η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη δεν έχει γνωρίσει ήττα στις εντός έδρας αναμετρήσεις της. Το ρόστερ της Αναγέννησης Καρδίτσας μπορεί να μην είναι τόσο καλό, όμως ο προπονητής Σάκης Θεοδοσιάδης έχει φτιάξει ένα αξιόπιστο σύνολο το οποίο έφτασε μέχρι και μία αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος να διεκδικεί την είσοδο στα play off.  Ο Σωκράτης Μπουντούρης είναι η ψυχή αυτή της ομάδας, καθώς έχει αγωνιστεί πολλά χρόνια στην ομάδα, και φέτος πραγματοποιεί ακόμα μια σπουδαία χρονιά με την κίτρινη φανέλα έχει προσφέρει τα μέγιστα στην Αναγέννησης.

Η ομάδα του Γκιγιέρμο Όγιος πρέπει να πατήσει το γκάζι σε αυτές τις δυο αγωνιστικές που απέμειναν, αφού πρέπει να διεκδικήσει τουλάχιστον ένα βαθμό ούτως ώστε να μην μπει χωρίς πόντο στα play off. Ο  Ηρακλής πρέπει να παρουσιαστεί εντελώς διαφορετικός σε αυτά τα δυο παιχνίδια ούτως ώστε να μην καρδιοχτυπήσει πάλι την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή.

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης




ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ