Πάρτε μπρός! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Πάρτε μπρός!




Ο Ηρακλής βρίσκεται μετά από καιρό εκτός τετράδας, και πρέπει αύριο οι ποδοσφαιριστές του Γκιγιέρμο Όγιος να ξαναβρούν τα ψυχικά αποθέματα ώστε να επανέλθουν ξανά στην πρώτη τετράδα του Βορείου ομίλου.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας προσπέρασε τον Ηρακλή μετά την σημερινή της νίκη, και η Νίκη Βόλου αύξησε την διαφορά από τους κυανόλευκους στους πέντε βαθμούς. Σίγουρα μετά τα σημερινά αποτελέσματα ο Ηρακλής πρέπει να ξαναβρεί τον εαυτό του ώστε να μην βάλει την θηλιά στο λαιμό του.  Το αυριανό παιχνίδι σαφέστατα και δεν είναι εύκολο, όμως οι ποδοσφαιριστές του Ημίθεου πρέπει να ξαναβρούν την χαμένη τους  ποδοσφαιρική ταυτότητα  που είχαν και έκαναν το μεγάλο σερί τρίποντων ώστε η ομάδα να διεκδικεί την είσοδο στα play off.

Το γεγονός της εβδομάδος που πέρασε ήταν μια ηλιαχτίδα φωτός όσον αφορά τα διοικητικά του Ηρακλή, καθώς 20-30 άνθρωποι από την οικογένεια του Ηρακλή θα μπούνε για να ενισχύσουν οικονομικά την ομάδα, ούτως ώστε να καταφέρει να ανέβει στην Σούπερλιγκα. Το άκουσμα αυτής της είδησης ήταν μια μεγάλη νότα αισιοδοξίας στους παίκτες στους οποίους μίλησαν για την αλλαγή στα διοικητικά δρώμενα της ομάδος. Επιπλέον υπήρξε και ομιλία στους ποδοσφαιριστές από τους ανθρώπους που θα ενισχύσουν οικονομικά την ομάδα.

Τα προβλήματα υπάρχουν, όμως η οικονομική αυτή προσπάθεια των ανθρώπων δίνει άλλη ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές, διότι πριν από αυτή την νέα προσπάθεια ο Ηρακλής απλά είχε έναν αυτόματο πιλότο. Αύριο ο Ηρακλής δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί και ως ένας πρόωρος ''τελικός''. Αυτός ο τελικός είναι πολύ σημαντικός, διότι με τρίποντο ο Ηρακλής  πατάει γερά στις θέσεις που οδηγούν στα play off.



Για ακόμη ένα παιχνίδι ο Ηρακλής θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του και θα είναι ο δωδέκατος του παίκτης. Παρόλο το νέο στοπ της αστυνομίας, ο κόσμος θα είναι στην Κέρκυρα, και κάποιοι βρίσκονται ήδη εκεί για να σπρώξουν τον Ηρακλή σε ένα πολύτιμο τρίποντο.

Η κατάσταση επιδέχεται μόνον σοβαρότητα για να μην χάσουμε ότι φτιάξαμε εδώ και καιρό, γιατί εσείς οι ίδιοι το φτιάξατε, μην το χαλάσετε στο τέλος!

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ