Την έπαθε και πρέπει να μάθει! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Την έπαθε και πρέπει να μάθει!




Ο Ηρακλής πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα στην Κασσιόπη και έβαλε τα γερά θεμέλια για την κατάκτηση μιας θέσης που οδηγεί στα play off.

Οι κυανόλευκοι χωρίς να εντυπωσιάσουν πήραν αυτό που ήθελαν, και πλέον έχουν μπροστά τους ακόμα τέσσερα παιχνίδια τα οποία η ομάδα του Γκιγιέρμο Όγιος θέλει το απόλυτο. Και ξέρουν πολύ καλά οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή ότι μπορούν να το πετύχουν. Πέρσι ο κακός αγωνιστικά Ηρακλής έχανε σωρεία βαθμών στην έδρα του, όμως φέτος άλλαξαν τα δεδομένα διότι υπάρχει ένας προπονητής στον πάγκο που έχει κάνει την ομάδα οικογένεια.

Ταυτόχρονα υπάρχει και μια αισιόδοξη είδηση στην ομάδα όσον αφορά τα διοικητικά της δρώμενα. Η κίνηση της'' Ημίθεος συμμετοχών'' έχει ανθρώπους οι οποίοι θα τρέξουν τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή προς την Σούπερλιγκα μέσο οικονομικής ενίσχυσης, αλλά και διοικητικής στήριξης, κάτι το οποίο δεν έχει ο Ηρακλής τον τελευταίο καιρό. Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν δεν θα πάρουν τις μετοχές άμεσα, αλλά θα ηγηθούν της προσπάθειας της ΠΑΕ ώστε να καλύψουν οικονομικές τρύπες, όπως και να προστατεύσουν την ομάδα από τον οποιονδήποτε κίνδυνο. Όταν εννοούμε κίνδυνο, βεβαίως εννοούσαμε τον οικονομικό, είτε τον αγωνιστικό. Μιλάμε για μισθούς ποδοσφαιριστών, υπαλλήλων, φτιάξιμο χλοοτάπητα των γηπέδων στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, και επιπλέον να δίνουν το παρών σε όποιο γήπεδο και αν αγωνίζεται η ομάδα.

Η ομάδα του Γκιγιέρμο Όγιος έχει μια δύσκολη αποστολή την Δευτέρα, καθώς αντιμετωπίζει τον Απόλλων Καλαμαριάς στο Καυτανζόγλειο. Ο Ηρακλής έχει δυο συνεχόμενες ήττες στην έδρα του από Νίκη Βόλου και Τύρναβο. Πρέπει αυτά τα δυο αποτελέσματα να γίνουν μάθημα για την συνέχεια του πρωταθλήματος όσο και για τα play off.  Το παιχνίδι κόντρα στον συμπολίτη Απόλλων χαρακτηρίζεται ως ακόμα ένας τελικός μέχρι τον επόμενο. Η Αναγέννηση Καρδίτσας υποδέχεται τον Αιγινιακό σε ένα παιχνίδι το οποίο θα κρίνει πολλά για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Ηρακλής όμως πρέπει να κάνει το καθήκον του και να πάρει τους τρεις βαθμούς, αφού σε περίπτωση ήττας της πρωτοπόρου Κέρκυρας ή ισοπαλίας στην Ζάκυνθο, μπορεί οι κυανόλευκοι να την πλησιάσουν στους δυο βαθμούς σε περίπτωση ήττας, είτε στους τρεις σε περίπτωση ισοπαλίας.




Το πάθημα πρέπει να γίνει μάθημα για την ομάδα του Ηρακλή στα  εντός έδρας παιχνίδια, και πρέπει να παρουσιαστεί πολύ ανώτερος από κάθε άλλη φορά στις τέσσερις αγωνιστικές που απέμειναν. Ο Απόλλων Καλαμαριάς μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι, αφού τις τελευταίες αγωνιστικές έχει κάνει καλές εμφανίσεις, και μάλιστα τις δυο τελευταίες έχει χάσει βαθμούς από Αιγινιακό και Αναγέννηση Καρδίτσας την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή. Δεν είναι καθόλου εύκολος ο αγώνας, και μια νίκη για τον Ηρακλή κόντρα στους ''Πόντιους'' και με διασταύρωση αποτελεσμάτων, οι κυανόλευκοι μπορούν να βρεθούν πολύ κοντά στην πρώτη θέση.

Τα μυαλά των ποδοσφαιριστών πρέπει να είναι στον πρώτο στόχο που λέγεται Απόλλων Καλαμαριάς, και μετά στον επόμενο που λέγεται Αιγινιακός.  Κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι τελικός, και έτσι πρέπει να το βλέπουν οι παίκτες, γιατί ακόμα δεν τελείωσε τίποτα!

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ