Νιώπας: ''Δεν θέλουμε να γίνει το παραμικρό'' ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Νιώπας: ''Δεν θέλουμε να γίνει το παραμικρό'' ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ




Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας του Αιγινιακού Γιάννης Νιώπας μίλησε για όλους και για όλα σχετικά για το προσεχές παιχνίδι  στο blog της ''Αθλητικής Γνώμης'' με τον Ηρακλή στο Αιγίνιο, και ήταν σαφέστατος όσον αφορά την διαδικασία των εισιτηρίων, καθώς και για τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν τον αγώνα της Κυριακής. Μάλιστα ο ίδιος κ. Νιώπας σκασμένος από όλη αυτή την κατάσταση έφτασε μέχρι στο σημείο να εύχονταν να μπορούσε να μπορούσε να νοίκιαζε και άλλες θέσεις για να χωρέσει όλος ο κόσμος.

Για το επικείμενο πρόβλημα με τα εισιτήρια ο κ. Νιώπας απάντησε ως εξής:'' Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί, δεν υπάρχουν εισιτήρια γιατί δεν υπάρχουν θέσεις. Μακάρι να μπορούσα να νοικιάσω κερκίδα για να έρθει περισσότερος κόσμος. Οι θέσεις είναι μόλις 1000 και τα εισιτήρια δόθηκαν στον κόσμο του Αιγινιακού τον οποίο δεν μπορούμε να πούμε σε αυτόν τον κόσμο να μην μπορεί να δει την ίδια του την ομάδα''.

Πιστεύετε ότι δημιουργηθεί θέμα  με τον κόσμο που θα έρθει να δει την ομάδα του Ηρακλή:'' Πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος να δημιουργηθεί το παραμικρό, απλά δίχως εισιτήριο δεν θα μπει μέσα περαιτέρω κόσμος, και το θέμα λήγει εκεί. Η διοίκηση μας είναι ανήμπορη να υποδείξει οτιδήποτε στον κόσμο του Ηρακλή. Ο Αιγινιακός είναι μια ομάδα η οποία δεν πήγε ποτέ ενάντια στα συμφέροντα του Ηρακλή, είτε τον συνέφερε, είτε όχι. Είμαστε ακέραιοι σύμμαχοι του Ηρακλή και μάλιστα μας κατηγόρησαν γι αυτό''.

Πιστεύετε ότι θα βρεθεί λύση για τον αγώνα της Κυριακής:'' Εδώ και δεκαπέντε ημέρες ψάχνουμε λύση, αλλά δυστυχώς όλες οι τοπικές ομάδες από την Β'Εθνική που έχουν έδρα την Πιερία παίζουν εντός, και έτσι δεν μπορούμε να αλλάξουμε έδρα, διότι η πρόταση του Καυντανζογλείου απορρίφθηκε. Μιλήσαμε ακόμα και για αλλαγή ημέρας, αλλά αν τυχόν ο αγώνας αλλάξει ημέρα διεξαγωγής οι ομάδες μας μετά θα βρεθούν σε δύσκολη θέση, αφού ο Ηρακλής θα ταξιδέψει στην Καρδίτσα, και εμείς στην Ζάκυνθο. Φανταστείτε λοιπόν τι κόπωση είναι και για τις δυο ομάδες κάτι τέτοιο''.

Σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας τι προβλέπεται να γίνει:'' Προσπαθούμε να βρούμε λύση για τα μέτρα ασφαλείας η οποία μέχρι τώρα δεν υπάρχει. Θα περιμένουμε και τις τελευταίες διαβουλεύσεις οι οποίες θα γίνουν αύριο ούτως ώστε να έχουμε πλήρη επίγνωση για τον αγώνα της Κυριακής''.


Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης







ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ