Ένα... ντέρμπι που θα αργήσει να επαναληφθεί". Διαβάστε τι αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο κείμενο της για την εξέλιξη που είχε το παιχνίδι - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Ένα... ντέρμπι που θα αργήσει να επαναληφθεί". Διαβάστε τι αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο κείμενο της για την εξέλιξη που είχε το παιχνίδι

Ισοπαλία στον «πόλεμο» του Κλεάνθης Βικελίδης με πρωταγωνιστή τον Κομίνη

ΠΑΟΚ ομάδα σήμα
Τα ντέρμπι πάντα κρύβουν νεύρα και μεγάλη ένταση. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Αν και αυτό που παίχτηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης δύσκολα μπορεί να χαρακτηριστεί ποδόσφαιρο. Αν και μιλάμε για το ελληνικό ποδόσφαιρο, οπότε πρέπει να είμαστε πιο επιεικείς. Ειδικά για ένα… ντέρμπι που θ’ αργήσει να επαναληφθεί.
Σε έναν αγώνα όπου οι διακοπές και οι τσακωμοί ήταν περισσότεροι από τα καθαρά λεπτά όπου η  μπάλα κυλούσε στον αγωνιστικό χώρο. Κι αυτό υπό την ανοχή του διαιτητή Κομίνη ο οποίος από την πρώτη στιγμή επέτρεψε τα σκληρά ως αντιαθλητικά μαρκαρίσματα των γηπεδούχων και απέτυχε στο να κρατήσει τον έλεγχο του αγώνα.
Ο Αρης πήγε να πάρει το παιχνίδι χρησιμοποιώντας αθέμιτους αγωνιστικούς τρόπους, προηγήθηκε δίχως ευκαιρία στο 23’ όταν ο Τάτος εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Γλύκου και κατέληξε στα δίχτυα. Το γκολ αποσυντόνισε τον ΠΑΟΚ που δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει καλά τη μπάλα με αποτέλεσμα να μοιάζει εγκλωβισμένος στο σκληρό παιχνίδι του Αρη. Οσο περνούσε η ώρα, όμως, ο Δικέφαλος επέβαλλε το ρυθμό του κι άρχισε να απειλεί, κυρίως με σουτ του Στοχ.
Η ισοφάριση, βέβαια, ήρθε από σουτ του Οικονομόπουλου, ο οποίος στην προσπάθειά του να απομακρύνει τη μπάλα σε κίνηση του Αθανασιάδη, την έστειλε στα δίχτυα του Διούδη. Αυτή, όμως, δεν ήταν η φάση που σημάδεψε το ημίχρονο, αλλά η συμπλοκή στο τέλος.
Ο Κάτσε μπήκε δυνατά σε μια μονομαχία της μπάλας με τον Κύργια, τράβηξε το πόδι του πριν την επαφή με τον παίκτη του Αρη, αλλά ακολούθησε πανδαιμόνιο. Οι παίκτες τον γηπεδούχων επιτέθηκαν στον Κάτσε, η σύρραξη γενικεύτηκε και τελείωσε αρκετά λεπτά αργότερα με τον Κομίνη να δείχνει απευθείας κόκκινη κάρτα στον Κάτσε για το μαρκάρισμα.
Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με καθυστέρηση  προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Η ένταση συνεχίστηκε και το ποδόσφαιρο ήταν σε δεύτερη μοίρα. Μέσα σε αυτό το κλίμα, άλλωστε, ήταν δύσκολο να επικεντρωθεί κανείς στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο Κομίνης χαρίστηκε ξανά σε παίκτη του Αρη όταν ο Καμινιώτης πήρε τα πόδια του Κατσουράνη, αλλά ο διαιτητής έδειξε κίτρινη στον Γλύκο για διαμαρτυρία και το ματς τελείωσε 1-1.  Ενα αποτέλεσμα που διατηρεί τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και τον Αρη ουραγό της Super League με ελάχιστες πιθανότητες να αποφύγει τον υποβιβασμό.
Αρης: Διούδης, Κύργιας (79’ Αγγελούδης), Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Τάτος, Τσουμάνης, Καμινιώτης, Βανγκέλι, Μανιάς, Σούνας (60’ Καραγιάννης),  Αγκάνθο
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Ινσαουράλδε, Βίτορ, Τζαβέλλας, Κάτσε, Κατσουράνης (90’ Κίτσιου), Νάτχο, Λούκας (63’ Σαλπιγγίδης), Στοχ (86’ Γεωργιάδης), Αθανασιάδης
Διαιτητής: Κομίνης
Κίτρινη κάρτα: Καμινιώτης, Οικονομόπουλος, Βανγκέλι, Αγγελούδης – Αθανασιάδης, Τζαβέλλας, Νάτχο, Γλύκος
Κόκκινη κάρτα: Κάτσε, Αγκάνθο

 http://www.paokfc.gr/news-el/isopalia-ston-polemo-tou-kleanthis-vikelidis-me-protagonisti-komini/

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ