Παραιτήθηκε η επιτροπή! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Παραιτήθηκε η επιτροπή!



Την παραίτησή τους υπέβαλαν πλέον και οι Γιάννης Δόβελος και Κώστας Ιωακειμίδης μετά το Νίκο Χρήστου. Με γραπτή δήλωσή τους αναφέρουν: 
«Η προσωρινή επιτροπή διοικητικής στήριξης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ με μοναδικό γνώμονα την αντικειμενική ενημέρωση του κόσμου του ΗΡΑΚΛΗ και την αποκατάσταση της αλήθειας, η οποία έχει πραγματικά υποστεί βάρβαρο βιασμό τις τελευταίες ώρες, έχει να ανακοινώσει τα παρακάτω:
Με πλήρη συναίσθηση του βαρύτατου ρόλου της και τη μεγάλη ευθύνη απέναντι στον εντολέα της που είναι η «ΗΜΙΘΕΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ» προσπάθησε τις (25) είκοσι πέντε περίπου ημέρες της εμπλοκής της στη λειτουργία της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, να διαχειριστεί έναν τεράστιο όγκο προβλημάτων με γνώμονα αποκλειστικά και μόνο το συμφέρον της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ και την ποδοσφαιρική της ομάδας.

1) Διαχειρίστηκε ένα σεβαστό ποσό της «ΗΜΙΘΕΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ» με απόλυτη σύνεση και πλήρη διαφάνεια, αποδεικνύεται πλήρως ότι τα χρήματα δαπανήθηκαν για λειτουργικές ανάγκες της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ και είναι βεβαίως σε απόλυτη συμφωνία με τα βιβλία της, και τα υφιστάμενα τραπεζικά έγγραφα.

2) Στον αγωνιστικό τομέα και με δεδομένο τον απολογισμό των τελευταίων αγωνιστικών (τέσσερις ήττες σε επτά αγώνες) προκειμένου να προκαλέσει ένα «ηλεκτροσόκ» αφύπνισης και επανεκκίνησης της ομάδας, αποφάσισε την αντικατάσταση του «προπονητή» κου. ΄Ογιος.

3) Κάποιοι δυστυχώς το συμφέρον του ΗΡΑΚΛΗ το θεωρούν δευτερεύουσα προτεραιότητα. Οι προτεραιότητες τους είναι άλλες και απολύτως εμφανείς.

Οι παρακάτω υπογράφοντες θεωρούν ότι πλέον δεν μπορούν να συνεχίσουν να λειτουργούν υπό καθεστώς ομηρίας της μειοψηφούσας άποψης ούτε είναι διατεθειμένοι να ανεχθούν πραξικοπηματικές πράξεις όπου κατακρεουργείται η δημοκρατική αρχή της πλειοψηφίας.

4) Η απόφαση για την απομάκρυνση του «προπονητή» κου. ΄Ογιος πάρθηκε με απόλυτη διαφάνεια όπου τέσσερα μέλη τάχθηκαν με τις τοποθετήσεις τους, υπέρ της απομάκρυνσης και ένα μέλος υπέρ της παραμονής του. Στη συνέχεια η πλειοψηφούσα άποψη δέχθηκε σχετικό αίτημα της μειοψηφούσας άποψης να κληθεί και ο πρόεδρος της εταιρίας Κος. Παπαδόπουλος να εκφράσει τις απόψεις του όπερ και εγένετο. Στη νέα συνεδρίαση ο κος. Παπαδόπουλος υπερθεμάτισε υπέρ της άποψης της πλειοψηφίας και έτσι οριστικά πλέον δόθηκε εντολή στα αρμόδια όργανα της εταιρίας να κοινοποιήσουν την απόφασή στον κο. ΄Ογιος και το μάνατζερ του.

Κατόπιν τούτου θέτουμε τις παραιτήσεις μας στη διάθεση της «ΗΜΙΘΕΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΉ» και ευχόμεθα στη μειοψηφούσα άποψη και στον κο. ΄Ογιος να οδηγήσουν τον ΗΡΑΚΛΗ στη SUPER LEAGUE.

Με τιμή Δόβελος Ιωάννης
Ιωακειμίδης Κωνσταντίνος
Νίκου Χρήστος*

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ