οι φιλοι του ΒΡΥΖΑ, - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

οι φιλοι του ΒΡΥΖΑ,

 
 γράφει ο Λύκος

Δεν έχουν καλό τέλος...
 διαβάζουμε:

''Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2011


Χλιδάτες διακοπές των γιων του Καντάφι σε Μύκονο και άλλα ελληνικά νησία!


Σαάντι μοντέλα και Ζήσης!

Από τους αγαπημένους προορισμούς των γιων του Καντάφι φαίνεται πως είναι τα ελληνικά νησιά. Τόσο ο μικρός του γιος Μουτασίμ, όσο και ο Αλ-Σααντί Καντάφι έχουν βρεθεί αρκετές φορές στη χώρα μας και έχουν περάσει τις διακοπές τους μέσα στη χλιδή.
 
Η Μύκονος είναι από τους αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς του 34χρονου Μουτασίμ, ο οποίος διασκεδάζει συνήθως το Guzel-Remezzo, πίνωντας ακρινή σαμπάνια Cristal Magnum, την οποία πάντα δοκιμάζει πρώτος, κάποιος από τους άντρες της προσωπικής του φρουράς και συνοδεύεται από όμορφα μοντέλα. Ο ίδιος διασκεδάζει ως το πρωί και συνήθως κάνει αστρονομικούς λογαριασμούς και δίνει φιλοδώρημα που μπορεί να αγγίζει τα 10.000 ευρώ. “Ευγενικός και γαλατόμος, σε κάθε μαγαζί που πηγαίναμε δεν άφηνε λιγότερο από 3.000 πουρμπουάρ”, δήλωσε στην “Real Life” κοσμική κυρία της Αθήνας.

 
Παρόλο όμως, που αγαπά την Μύκονο, στην οποία παιρνά πάντα λίγες μέρες του καλοκαιριού, ο “Μούτι”, όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του βρέθηκε τα περασμένα Χριστούγεννα στην Αθήνα, στο πάρτι του Ελληνικύπριου συνεργάτη και φίλου του Κυριάκου Γεωργίου. Εκεί γνώρισε και την Υβόννη Μπόσνιακ, που εργάζεται στο τμήμα δημοσίων σχέσεων μιας από τις εταιρείες του επιχειρηματία.

 Όσο για τη διαμονή τους, οι ίδιοι φαίνεται πως επιλέγουν πάντα τα πιο ακριβά καταλύματα. Η προεδρική βίλα Diamond του Santa Marina στον Όρνο, στην οποία διέμενε ο Μουτασίμ είναι περίπου 400 τ.μ. (με πισίνα, τζακούζι) και κοστίζει 7.950 ευρώ το βραδιά. Ενώ, δεν δίστασαν να νοικιάσουν τη θαλαμηγό Salute για να την βλέπουν στα "ανοιχτά". πηγη http://www.tlife.gr/
 ''
ΚΑΙ

Λιβύη: Κούρεψαν με την ψιλή τον υιό Καντάφι

 Του φόρεσαν τη στολή του φυλακισμένου, του ξύρισαν το κεφάλι με την ψιλή και στη συνέχεια τον φωτογράφισαν

 
 http://www.protothema.gr/world/article/359062/livui-kourepsan-me-tin-psili-ton-uio-kadafi/

Πάλι καλά που ο Ζησάκος δεν τον κουβάλησε στην ΠΑΟΚΑΡΑ!
Ικανός ήταν να πει πως σας έφερα παικταρά που έπαιξε στην ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ! 
 

ΠΡΌΒΑΤΑ!ΚΟΥΡΕΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ !

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ