Σήμερα στην Θεσσαλονίκη ο Μπάμπης Τεννές. - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Σήμερα στην Θεσσαλονίκη ο Μπάμπης Τεννές.


Ο Γκιγιέρμο Όγιος αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή, και πλέον τα ηνία περνάνε στον Έλληνα τεχνικό Μπάμπη Τεννέ. Ο Έλληνας προπονητής δεν αποκλείεται να βρίσκεται και στην σημερινή προπόνηση της ομάδας, όπου και θα έχει μια πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές.

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις και στο διοικητικό, αφού στις 7 μ.μ η επιτροπή σωτηρίας θα δώσει συνέντευξη τύπου για τα τελευταία γεγονότα που συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ημίθεου.Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά τις τελευταίες ώρες, στις εγκαταστάσεις της Μίκρας αναμένεται να είναι και ο υποψήφιος αγοραστής της ΠΑΕ Γιώργος Γαλανός. Η συνέντευξη τύπου αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο, αφού μια αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ο Ηρακλής έχει αποπροσανατολιστεί με όσα συμβαίνουν στα διοικητικά της ομάδας.

Ο κόσμος της ομάδας περιμένει απαντήσεις για όλα τα θέματα που αφορούν την ΠΑΕ, και όχι μονο την περίπτωση του προπονητή. Ανακοίνωση βγήκε και από τον Γ.Σ Ηρακλής όπου καλεί τους συνδέσμους αλλά και την επιτροπή του ''Ηρακλής συμμετοχών''ώστε να υπάρξει ανάλυση των θεμάτων που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Το γεγονός είναι ότι η ομάδα δίνει ένα τελικό το Σάββατο, και το ενδιαφέρον δεν στρέφεται τόσο εκεί, αλλά στο τι θα γίνει διοικητικά. Οι ποδοσφαιριστές όμως πρέπει να κάνουν το καθήκον τους και να κερδίσουν την Ζάκυνθο, ώστε να μπούνε στα play off.




ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ