Ακόμα τέσσερις τελικοί! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Ακόμα τέσσερις τελικοί!



Ο Ηρακλής κατάφερε να πετύχει μια πολύ σημαντική νίκη μέσα στην Κασσιόπη, και πλέον απέχει 5 βαθμούς από την κορυφή, και δυο από την δεύτερη θέση. Σαφέστατα οι κυανόλευκοι πρέπει να διαχειριστούν αυτό το αποτέλεσμα και να μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα, καθώς απέμειναν ακόμα τέσσερις τελικοί.

Το γκολ του Πουρτουλίδη έδωσε το πολυπόθητο τρίποντο στην ομάδα του Γκιγιέρμο Ογιος η οποία δεν ήταν και στην καλύτερη αγωνιστική της κατάσταση. Η Κασσιόπη πίεσε αρκετά τον Ηρακλή και λίγο έλειψε να προηγηθεί στο πρώτο μόλις λεπτό, όμως ο Κολίτσι απέδειξε για ακόμα ένα παιχνίδι γιατί είναι ο βασικός τερματοφύλακας του Ηρακλή.

Στο πρώτο ημίχρονο οι κυανόλευκοι πιέστηκαν αρκετά από τους γηπεδούχους, όμως χωρίς αποτέλεσμα, καθώς η άμυνα του Ηρακλή βρέθηκε σε καλή ημέρα και αποσόβησε αρκετές προσπάθειες της ομάδας του Μιχάλη Γρηγορίου. Ο Πουρτουλίδης στο 34' λεπτό έδωσε το προβάδισμα στον Ηρακλή με πολύ όμορφο γκολ εκτός περιοχής , αλλά οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν να πιέζουν την άμυνα του Ημίθεου καθ'όλη την διάρκεια του αγώνα.

Στην επανάληψη ο προπονητής της Κασσιόπης θέλησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του βάζοντας τον Ζορμπά, αλλά και τον Σίκιμιτς που αμφότεροι είναι δυο επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές. Η Κασσιόπη έκλεισε για τα καλά τον Ηρακλή στην περιοχή του, όμως χωρίς αποτέλεσμα διότι οι σέντρες των παικτών της γηπεδούχου έβρισκαν αμυντικούς του Ηρακλή, είτε τον Κολίτσι που βγήκε να απομακρύνει τον κίνδυνο ουκ ολίγες φορές. Οι επιθέσεις των γηπεδούχων έγιναν αντεπιθέσεις για τους φιλοξενούμενους, που έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Τσιλιανίδη να αστοχεί ολομόναχος να νικήσει τον Βρονταρά και να τελειώσει το παιχνίδι.



Για ακόμη μια φορά ο Ηρακλής δεν έπαιξε μόνος του, αφού οι οπαδοί των κυανόλευκων έδωσαν βροντερό παρών στην Κέρκυρα και με την φωνή τους ώθησαν τους παίκτες του Γκιγιέρμο Όγιος  σε ένα πολύτιμο τρίποντο.

Η διαχείριση του σημερινού αποτελέσματος πρέπει να γίνει μάθημα για τα επόμενα παιχνίδια, όπου ο Ηρακλής υποδέχεται την επόμενη εβδομάδα τον Απόλλων Καλαμαριάς στο Καυτανζόγλειο. Δεν πρέπει όμως οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή να επιτρέψουν στους εαυτούς τους να χαλαρώσουν σε καμία περίπτωση, με όποιον αντίπαλο και αν παίζουν.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ