Έμεινε πίσω, λόγω δικών του παραπτωμάτων! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Έμεινε πίσω, λόγω δικών του παραπτωμάτων!





Ήττα ντροπής γνώρισε ο Ηρακλής από τον Ηρακλή Ψαχνών με 2-1, και το παιχνίδι κόντρα στον ΑΟ Χανιών μοιάζει κάτι παραπάνω από τελικό.

Οι κυανόλευκοι ήταν αρκετά νωχελικοί καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα με ανούσια κατοχή μπάλας, αλλά και πολλές βαθιές μπαλιές οι οποίες κατέληγαν στους γηπεδούχους. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ηρακλής είχε την ευκαιρία να προηγηθεί με τον Ονουάτσι, όμως ο Αθανασόπουλος είπε όχι στον Νιγηριανό εξτρέμ του Ηρακλή. Αυτή ήταν και η μοναδική φάση του Ημίθεου στο πρώτο ημίχρονο, εξακριβώνοντας ότι αυτός ο Ηρακλής έπρεπε να αλλάξει πολλά στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο γηπεδούχος Ηρακλής Ψαχνών ευτύχησε να προηγηθεί με ένα τυχερό γκολ του Κρητικού, έπειτα από την λανθασμένη έξοδο του Κολίτσι που φέρει μεγάλη ευθύνη στο γκολ του Ηρακλή Ψαχνών. Πριν από την συγκεκριμένη φάση ο Ηρακλής είχε δοκάρι με τον Λίμα ο οποίος έκανε το σουτ από μέσα και δεξιά της μεγάλης περιοχής, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι, όπως έκανε στον Κρητικό δυο λεπτά αργότερα.

Το παιχνίδι άρχισε να ανοίγει , με τον Ηρακλή να πιέζει ασφυκτικά την άμυνα των γηπεδούχων. Ο Ηρακλής ισοφάρισε με τον Πουρτουλίδη, έπειτα από ωραία πάσα του Ονουάτσι, αλλά η χαρά αυτή κράτησε μόλις ελάχιστα δευτερόλεπτα, καθώς ο Ηρακλής Ψαχνών μπήκε μπροστά στο σκορ με τον Μπουμάλ. Στην συγκεκριμένη φάση ο παίκτης του Ηρακλή Ψαχνών διέσχισε όλο το γήπεδο χωρίς κανένα εμπόδιο από τους παίκτες του Ηρακλή που έμειναν στα πανηγύρια της ισοφάρισης.  Στα εναπομείναντα λεπτά ο Γκιγιέρμο Όγιος έριξε όποιον επιθετικό είχε στο παιχνίδι, χωρίς να πάρει καμία βοήθεια, και έτσι έληξε το  παιχνίδι με νικητή τον Ηρακλή Ψαχνών που έκανε το 2/2, και τον Ηρακλή να πρέπει να σηκώσει κεφάλι μετά κακή ήττα που γνώρισε.

Την Μ. Πέμπτη ο Ηρακλής ταξιδεύει στα Χανιά για να αντιμετωπίσει τον τοπικό ΑΟΧ. Η σημερινή εμφάνιση των κυανόλευκων μόνο προβληματισμό φέρνει στις τάξεις του κόσμου της  οι οποίοι έκαναν το μακρινό ταξίδι για να βρεθούν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα. Η νίκη στα Χανιά είναι άκρως απαραίτητη, διότι ο Ηρακλής θα μείνει αρκετά πίσω από την διεκδίκηση μιας θέσης που οδηγεί στην απευθείας άνοδο, είτε στο μπαράζ.




ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ