Πάνοπλος για τον αυριανό ''τελικό'' - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Πάνοπλος για τον αυριανό ''τελικό''



Ο Ηρακλής βρίσκεται από εχθές τα Χανιά και προπονείται στο γήπεδο του Μάλεμε όπου απέχει 20 χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή των κυανόλευκων. Το ευχάριστο για την ομάδα του Γκιγιέρμο Όγιος είναι ότι έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του για τον αυριανό αγώνα κόντρα στην ομάδα του ΑΟ Χανίων.

Το μόνο αγωνιστικό πρόβλημα που υπάρχει είναι ο Τάι, αφού δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του από το παιχνίδι κόντρα στον Αιγινιακό. Ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι θα είναι κανονικά στην αποστολή,  διότι ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε τις προηγούμενες ημέρες, και έτσι τέθηκε εντός των επιλογών και για την εντεκάδα που θα παρατάξει ο Αργεντίνος τεχνικός στο παιχνίδι με τα Χανιά.

Στο ξενοδοχείο όπου και διαμένει η ομάδα του Ηρακλή έρχονται φίλαθλοι των κυανόλευκων και από την Κρήτη για να μεταφέρουν την δική τους θετική ψυχολογική αύρα στους ποδοσφαιριστές για την συνέχεια των play off.

Η ομάδα του Ηρακλή θα κάνει την τελευταία προπόνηση σήμερα, και στο μυαλό όλων είναι μόνο η νίκη απέναντι στα Χανιά που δεν έχει γευτεί ακόμα την χαρά της νίκης.  Ο Ηρακλής υπέπεσε σε  ολέθρια λάθη στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών, κάτι το οποίο θέλει να αποφύγει στον αυριανό ''τελικό'', ώστε να πάρει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο.



ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ