Ώρα για αντεπίθεση! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Ώρα για αντεπίθεση!




Ο Ηρακλής μπαίνει από αύριο σε μια δύσκολη σειρά αγώνων για την συνέχεια των play offf,  αντιμετωπίζοντας τον Αιγινιακό στο Καυτανζόγλειο. Οι κυανόλευκοι έχουν πλέον νέο προπονητή τον Νίκο Παπαδόπουλο, και θέλουν να κάνουν το 2/2 στην έδρα, και ταυτόχρονα να ξαναβρούν την ψυχολογία τους,

Τα δυο αρνητικά αποτελέσματα εκτός έδρας (σ.σ. Ψαχνά, Χανιά), ήταν η αφορμή ώστε ο Γκιγιέρμο Όγιος να απολυθεί. Πλέον άπαντες στην ομάδα κοιτάνε πώς αύριο ο Ηρακλής θα ξεπεράσει το εμπόδιο του Αιγινιακού που τυγχάνει να έχει μια αξιοπρεπέστατη ομάδα, αλλά και δυνατή, διότι είναι και 4 βαθμούς πάνω από τον Ημίθεο. Η αλλαγή προπονητή έγινε εντελώς ξαφνικά, αφού ο Γκιγιέρμο Όγιος σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε πει αρκετά για την συνέχεια των play off, όπως και ότι θα προέβαινε σε αλλαγές στο αγωνιστικό κομμάτι, όμως η απόλυση του ήρθε λίγες ημέρες αργότερα.

Πρέπει επιτέλους ο Ηρακλής να ξεκινήσει την δικιά του αντεπίθεση, καθώς δεν χάθηκε τίποτα ακόμα. Μια νίκη αύριο αλλάζει πολλά. Μπορεί ο Αιγινιακός να διανύει μια περίοδο φόρμας, όμως ξέρουν πολύ καλά οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλής ότι πρέπει να βάλουν ''stop'' στις κακές εμφανίσεις, και να ξεκινήσουν από την αρχή με τον νέο προπονητή.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Νίκος Παπαδόπουλος είπε τα εξής: « Είναι μεγάλη μου τιμή να έρθω σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ηρακλής και παράλληλα είναι μια μεγάλη πρόκληση να είμαι προπονητή σε αυτή την ομάδα. Θα τα δώσω όλα για αυτή την ομάδα, πιστεύω στον εαυτό μου και με σκληρή δουλειά και την συμπαράσταση όλων πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου» μάλιστα όπως τόνισε «γνωρίζω πολύ καλά την ομάδα, την έχω παρακολουθήσει σε πολλά παιχνίδια και πιστεύω ότι ο Ηρακλής διαθέτει τους παίκτες για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ