Η απαραίτητη νίκη, και το μήνυμα στον Ονουάτσι - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Η απαραίτητη νίκη, και το μήνυμα στον Ονουάτσι




Ο Ηρακλής παίζει στο Πανθεσσαλικό τα ρέστα του ώστε να ξαναμπεί γερά στο κόλπο των play off. Δεν πρόκειται για ένα εύκολο παιχνίδι, καθώς ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει και αυτός μόνο την νίκη που θα τον καθηλώσει για τα καλά στις πρώτες θέσεις.

Οι κυανόλευκοι ταξιδεύουν χωρίς τον Ονουάτσι ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής λόγω κακής αγωνιστικής συμπεριφοράς περισσότερο, παρά του προβλήματος της γαστρεντερίτιδας που αντιμετωπίζει. Ο Νιγηριανός δεν έχει δείξει σε κανένα σημείο του πρωταθλήματος ότι θα έκανε την διαφορά, αλλά είναι η αρνητική έκπληξη του φετινού Ηρακλή. Σήμερα ο Ηρακλής πρέπει να παραταχθεί υποψιασμένος για όλα (σ.σ διαιτησία), αφού την έπαθε μια φορά από τον Ηρακλή Ψαχνών όταν και είχε βγάλει την ανακοίνωση κατά της διαιτησίας, και βρήκε ως θύμα τον Ηρακλή.

Σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή πρέπει να τα δώσουν όλα από το πρώτο λεπτός και να παίξουν με πάθος αν θέλουν να κερδίσουν κάτι από τον σημερινό αγώνα. Σε τέτοια παιχνίδια χρειάζεται το καθαρό μυαλό, αλλά και το πάθος που πρέπει να ξεχειλίζει.

Πιθανή εντεκάδα Ηρακλή: Χουάντερσον, Σαββίδης, Κοντέων, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Λίμα, Ινζόγλου, Σιατραβάνης, Τσιλιανίδης, Πουρτουλίδης, Ματσούκας

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ