Θέλει να επανέρθει στις νίκες. - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Θέλει να επανέρθει στις νίκες.


Ο ΑΟ Χανίων φιλοξενεί τον Ηρακλή και θέλει το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης η οποία από την πλευρά της δείχνει αποφασισμένη να επιστρέψει στις νίκες. Το παιχνίδι στα '' Περιβόλια'' αναμένεται πολύ σημαντικό, καθώς με ισοπαλία και οι δυο ομάδες δεν θα είναι ευχαριστημένες, διότι τα Χανιά θα τεθούν εκτός διεκδίκησης μια θέσης που οδηγεί στο μπαράζ, είτε στην απευθείας άνοδο, και με τον Ηρακλή μετά να  μπαίνει σε μεγάλες περιπέτειες. 

Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν τελικώς με τον Παπάτζικο στην αποστολή καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, ενώ εκτός αγωνιστικής μάχης έμειναν Μπουντόπουλος και Τσάτσος. Η ομάδα των Χανίων δεν ήταν κακή απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών όπου και ηττήθηκαν με 0-1, αλλά στο δεύτερο επίπονο ταξίδι που έκαναν στην Κέρκυρα, ηττήθηκαν κατά κράτος από την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου. Στο γήπεδο των ''Περιβολιών'' αναμένεται αρκετός κόσμος, γιατί τα Χανιά παίζουν το τελευταίο τους χαρτί στα play off, και ο προπονητής της Κρητικής ομάδας Μουράτ Σεροπιάν θέλει να δει μια εντελώς διαφορετική αγωνιστικά ομάδα που να διεκδικήσει την νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο όπως ο Ηρακλής.

Από την άλλη μεριά ο φιλοξενούμενος Ηρακλής θέλει να επανέρθει στις νίκες μετά την ήττα στα Ψαχνά, όπου και ηττήθηκε με 2-1. Οι κυανόλευκοι δεν ήταν καθόλου κακοί και στα δυο παιχνίδια που αγωνίστηκαν, και αν απέφευγαν τα παιδαριώδει λάθη, τότε θα μιλούσαμε διαφορετικά, αφού και για τον Ημίθεο το παιχνίδι είναι κομβικό. Ο Γκιγιέρμο Όγιος δεν θα έχει στην διάθεση του για ακόμα ένα παιχνίδι τον Τάι ,ο οποίος παλεύει να προλάβει το παιχνίδι της τέταρτης αγωνιστικής των play off με τον Αιγινιακό. Στην αποστολή μπήκε κανονικά και ο Μπέτζαμιν Ονουάτσι που ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε στην μέσα, και τέθηκε εντός αποστολής για το σημερινό παιχνίδι. Για ακόμα έναν αγώνα ο Ηρακλής δεν θα είναι μόνος του, διότι αρκετοί φίλαθλοι και οπαδοί του Ηρακλή θα βρίσκονται στα Χανιά για να σπρώξουν την ομάδα τους σε ένα ακόμα σημαντικό τρίποντο. Ο Αργεντίνος τεχνικός προσπάθησε να ''ντοπάρει'' ψυχολογικά τους παίκτες του ενόψει του σημερινού αγώνα, όπως και αρκετοί φίλαθλοι που παρευρέθηκαν στον ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή του Ηρακλή. Μια ενδεχόμενη νίκη του Ηρακλή σήμερα θα επαναφέρει την ηρεμία στην ομάδα, καθώς την Τετάρτη του Πάσχα στις 23 του μήνα θα υποδεχτεί τον Αιγινιακό στο Καυτανζόγλειο σε ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι για τα play off της Football League 

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ