Η ισχύς εν τη ενώσει! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Η ισχύς εν τη ενώσει!




Ο Ηρακλής προετοιμάζεται για το παιχνίδι στα Ψαχνά και ψάχνει το απαραίτητο ρευστό ακόμα και για το ταξίδι που θα κάνει. Μετά το παιχνίδι στα Ψαχνά οι κυανόλευκοι παίζουν με τα Χανιά εκτός έδρας που θα χρειαστούν επιπλέον χρήματα.

Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή κάνουν αρκετή υπομονή και είναι προσηλωμένοι στον στόχο τους, παρόλα τα προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα. Ο Τάι προτίμησε τον δρόμο της προσφυγής όμως, κάτι που δεν άρεσε σε κανέναν, αφού η ομάδα συνεχίζει κανονικά την δουλειά της μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα πρόκειται για μια κατάσταση τραγική, αλλά ο στόχος έχει ριζωθεί για τα καλά στο μυαλό των ποδοσφαιριστών μέσα από όσα κωμικοτραγικά πράγματα συμβαίνουν. 

Η οικονομική βοήθεια υπάρχει από ελάχιστους ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα, και έχουν βάλει τον Ηρακλή πάνω και από τον εαυτό τους διότι τρέχουν και χτυπάνε πόρτες για να μαζευτεί το ποσό ώστε να κάνει η ομάδα τα ταξίδια, όπως και να δοθούν μερικά χρήματα σε παίκτες. Αυτοί οι άνθρωποι ευτυχώς υπάρχουν , ενώ κάποιοι άλλοι έκαναν τους παράγοντες και επανέφεραν τον μεγαλομέτοχο της ομάδας αγνοώντας τους τριγμούς που θα συνέβαιναν στον κόσμο αλλά και σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Αυτοί οι άνθρωποι  τρέχουν για να μαζέψουν 15.000 ευρώ ώστε η ομάδα να ταξιδέψει στην Εύβοια και στην Κρήτη, ενώ κάποιοι άφησαν την ομάδα μετά το περιστατικό του Γκιγιέρμο Όγιος μαζί με την συνεισφορά του μεγαλομετόχου.



Ο Δημήτρης Κοντοδήμος  δεν έκρυψε εχθές στην συνέντευξη τύπου ότι αυτοί οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην ομάδα υπάρχουν και βοηθάνε καθημερινά. Βέβαια, είναι το υπαλληλικό προσωπικό το οποίο και αυτό είναι απλήρωτο, όπως πολλά ακόμα στην ΠΑΕ Ηρακλής που θυμίζει '' Χάβρα των Ιουδαίων''. Με ποια προοπτική οι άνθρωποι που επανέφεραν στο προσκήνιο τον Παπαδόπουλο, παράτησαν μετά την ομάδα και οτιδήποτε σχετίζονταν με την ομάδα, αφήνοντας την έρμαιο στις δυσκολίες που προέκυψαν, αφού οι ίδιοι άνθρωποι μπήκαν για ένα σκοπό στον Ηρακλή; 

Δεν ήταν οι ίδιοι που είχαν σκοπό μέσω της συμμετοχής τους στην μη κερδοσκοπική ομάδα που έκανε ο Θόδωρος Καράογλου  ''Ημίθεος συμμετοχών'' να συγκεντρώσουν ένα ποσό το οποίο θα κάλυπτε τις ανάγκες της ομάδας μέχρι το τέλος της χρονιάς; Και μετά αυτοί έτσι απλά σε μια ημέρα μετά το περιστατικό με την απόλυση Όγιος και την επαναφορά Παπαδόπουλου, τα παράτησαν με μια ανακοίνωση αφήνοντας αιχμές για κάποιους άλλους. 

Ένας δεν ήταν ο σκοπός κύριοι; Δεν είχατε μπει για να ασκήσετε διοίκηση, αλλά να βοηθήσετε τον Ηρακλή οικονομικώς χωρίς να υπάρχουν διαξιφισμοί. Μιλάμε βέβαια για ανθρώπους με ονόματα (σ.σ. Ιωακεμίδης-Νίκου-Δόβελος). Αντ' αυτού όχι απλά δημιουργήθηκαν διαξιφισμοί, αλλά κατέκριναν και άτομα που βοηθούσαν εδώ και καιρό την ομάδα δίχως καμία προβολή.  




Τώρα ο Ηρακλής μας χρειάζεται όλους. Ας βάλουμε τον Ηρακλή πάνω απ' όλα για να φτάσει η ομάδα στον στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο. Ας αφήσουν κάποιοι πίσω τις άσκοπες φλυαρίες και να έρθουν κοντά στην ομάδα για να επανέρθει από εκεί που δεν έπεσε ποτέ!

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης




ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ