Θέμα ανοίγει η ανακοίνωση του Ολ. Βόλου - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Θέμα ανοίγει η ανακοίνωση του Ολ. Βόλου




Ο Ολυμπιακός Βόλου γνώρισε νέα ήττα από τον Ηρακλή Ψαχνών στα Ψαχνά και εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά για την διαιτησία του αγώνα. Μάλιστα η ανακοίνωση αναφέρει ότι υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος, ενώ χαρακτηρίζει και ''καφενείο'' την ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών.

Ας θυμηθούμε όμως τι έγινε στο Ηρακλής Ψαχνών-Ηρακλής, όπου η διαιτησία ήταν κάκιστη, πράγμα το οποίο τα Ψαχνά πήραν το τρίποντο από τον Ηρακλή. Παραμονές του συγκεκριμένου αγώνα η ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών εξέδωσε ανακοίνωση για τον διαιτητή Φουκάκη από τον σύνδεσμο Ηρακλείου. Η ανακοίνωση αυτή είχε βρει αντίκρισμα, αφού ο διαιτητής Φουκάκης αρνήθηκε πέναλτι στον Ηρακλή, αλλά και με τα σφυρίγματα του είχε βάλει τους κυανόλευκους μέσα στην περιοχή.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να σκέφτονται στον Ηρακλή ότι αυτή η ανακοίνωση των Θεσσαλών δεν θα βγάλει θύμα τους κυανόλευκους. Κάτι το οποίο έγινε στα Ψαχνά.  Ο Ηρακλής πρέπει να είναι υποψιασμένος για κάτι τέτοιο, αφού το έχει βιώσει πολλές φορές στο πετσί του ήδη από πέρσι. 

Tο πώς μπορεί να αντιδράσει ο Ηρακλής; Μόνο αγωνιστικά, διότι διοικητικά ο Ηρακλής είναι ακέφαλος από την αρχή της χρονιάς. Αυτές οι ανακοινώσεις (σ.σ διαιτησία) έχουν γνώμονα την προστασία κάθε ομάδας από κακές διαιτησίες, όμως μιλάμε τώρα που είναι νωρίς, ότι Ηρακλής δεν πρέπει να ξαναπροσφερθεί ως θυσία (σ.σ Ηρακλής Ψαχνών-Ηρακλής).

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ