Οι φωνές στον Ονουάτσι έπρεπε να μπούνε από καιρό! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Οι φωνές στον Ονουάτσι έπρεπε να μπούνε από καιρό!




Ο Μπέτζαμιν Ονουάτσι αδιαμφισβήτητα έχει πλούσιο ποδοσφαιρικό ταλέντο, όμως στον Ηρακλή δείχνει παντελώς αδιάφορος αγωνιστικά, κάτι το οποίο δεν συνέβη με τις προηγούμενες ομάδες όπου αγωνίστηκε ο Νιγηριανός.

Οι φωνές του τεχνικού διευθυντή της ομάδας του Ηρακλή Κώστα Τσαλίκη προς τον Μπέτζαμιν (σ.σ εχθές) για την κακή του αγωνιστική κατάσταση, έπρεπε να είχαν γίνει από καιρό. Ο Νιγηριανός επιθετικός δεν έχει δείξει σε κανένα σημείο του πρωταθλήματος ότι θα έκανε την διαφορά, αντ' αυτού έκανε την διαφορά ως προς την κακή του πλευρά.

Η κατσάδα του Κώστα Τσαλίκη προς τον Ονουάτσι έγινε, διότι σε όλο το πρωτάθλημα ο Νιγηριανός δεν έχει πάρει την ομάδα στις πλάτες του, κάτι το οποίο περίμενε και ο κόσμος,  όπως και σε κανέναν αγώνα δεν ήταν ο παίκτης που θα ξεχωρίσει για την την δυναμικότητα του, αλλά και με την παρουσία του μέσα στο γήπεδο.

Από εδώ και πέρα ο Ηρακλής πρέπει να καταθέσει την ψυχή του σε κάθε παιχνίδι ώστε να επανέλθει η ψυχολογία, αλλά και οι νίκες, ούτως ώστε οι κυανόλευκοι να μην χάσουν το τρένο της ανόδου νωρίς. Μαθηματικές ελπίδες βεβαίως και υπάρχουν, και η ομάδα μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω, γιατί οι κυανόλευκοι απέχουν έξι βαθμούς από την δεύτερη θέση.

Αύριο ο Ηρακλής παίζει ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στο Ολυμπιακό Βόλου, και θέλει τρίποντο ώστε να μπει γερά στο κόλπο της ανόδου. Τέτοια παιχνίδια θέλουν θέληση και πάθος ώστε να παρθούν. Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή πρέπει να τα δώσουν όλα και να πάρουν την νίκη, και ας ελπίσουμε ότι η ανακοίνωση κατά της διαιτησίας από τους Θεσσαλούς να μην βρούνε θύμα τον Ηρακλή.

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ