Χάνεται ακόμα μια χρονιά. - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Χάνεται ακόμα μια χρονιά.



Ο Ηρακλής  απογοήτευσε για ακόμα ένα παιχνίδι, και βλέπει το τρένο της ανόδου να χάνεται νωρίς. Οι κυανόλευκοι μπορούσαν να κλέψουν το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ο Ζάχορα έχασε μεγάλη ευκαιρία μετά το 1-1 για να φτάσει στους 8 βαθμούς, όμως οι γηπεδούχοι φέυγουν με την απογοήτευση αφού η ευκαιρία του Κροάτη μπορούσε να γίνει τέρμα.

Απογοητευτικός ο Ηρακλής στο πρώτο ημίχρονο, μπορούσε να βρίσκεται πίσω στο σκορ, αφού η κεφαλιά του Μπαλντοβαλίεβ μπήκε γκολ, όμως δεν μέτρησε, διότι η φάση ήταν αρκετά δύσκολη, όπως και η επόμενη φάση ξανά με τον Μπαλντοβαλίεβ που έβαλε το γκολ, όμως ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι για οφσαιντ. Πολύ καλύτερη η Κέρκυρα από τον Ηρακλή, που έχασε αρκετές ευκαιρίες, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής παρουσιάστηκε πιο ψυχωμένος και αντέδρασε σχετικά γρήγορα.

Το πέναλτι του Πουρτουλίδη έδωσε την εκκίνηση για την αντεπίθεση του Ηρακλή που δεν έγινε ποτέ. Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Παπαδόπουλου αποδοκιμάστηκα έντονα από τον κόσμο στο πρώτο ημίχρονο, όπως και μετά το τέλος για ακόμα ένα κακό αποτέλεσμα ου αφήνει το Ηρακλή τελευταίο στην βαθμολογία των play off,

Πρέπει να αλλάξουν πολλά για να διεκδηκήσει ο Ηρακλής κάτι από τα play off. Όμως με έναν Πουρτουλίδη δεν πας πουθενά!

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ