Nα τριτώσει το καλό. - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Nα τριτώσει το καλό.



Ο Ηρακλής υποδέχεται σήμερα την Κασσιόπη στο Καυτανζόγλειο και θέλει να την κερδίσει για τρίτη φορά εφέτος ούτως ώστε να επανέρθει δυναμικά στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Οι κυανόλευκοι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος κέρδισαν 1-0 στο Καυταντόγλειο, και με το ίδιο σκορ στην Κέρκυρα την Κασσιόπη, κάτι το οποίο θέλουν να κάνουν και σήμερα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος καθ΄όλη την διάρκεια της εβδομάδα προσπάθησε να ντοπάρει ψυχολογικά τους παίκτες του ενόψει της συνέχειας των play off, πράγμα το οποίο κάνει από την πρώτη στιγμή που πάτησε τις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Παρελθόν αποτελεί ο Μπέτζαμιν Ονουάτσι ο οποίος ήταν η αρνητική έκπληξη του φετινού Ηρακλή. Μάλιστα ο Νιγηριανός ταξίδεψε κατευθείαν στο Βέλγιο όπου είναι η οικογένεια του και αναμένει τις προτάσεις του για την νέα χρονιά. Ο τεχνικός διευθυντής του Ηρακλής Κώστας Τσαλικής χαρακτήρισε τον Ονουάτσι ''Τουρίστα'' σε συνέντευξη του, αφού ο Νιγηριανός δεν ήταν ευχαριστημένος με τίποτα στην ομάδα. Τα ευχάριστα νέα έρχονται από τον Χασόμα Μπάμπα που εχθές έκανε μετά από αρκετό καιρό προπόνηση με όλη την ομάδα, και μάλλον στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Νίκη Βόλου ίσως να τον δούμε και αποστολή.

Σήμερα ο Ηρακλής θέλει πάση θυσία νίκη για πολλούς λόγους. Ένας εξ' αυτών είναι και η ψυχολογία όπου δεν υπάρχει στους κυανόλευκους, λόγω των αποτελεσμάτων.

Πιθανή εντεκάδα: Χουάντερσον, Κοντέων, Παπαστεριανός, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Λίμα, Ινζόγλου, Πουρτουλίδης, Σιατραβάνης, Τσιλιανίδης, Ζάχορα

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ