Que se pierde su llama? - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Que se pierde su llama?




Ο Ηρακλής γνώρισε οδυνηρή ήττα εχθές στα Ψαχνά, και το παιχνίδι της Μ. Πέμπτης κόντρα στον ΑΟ Χανίων εύκολα μπορεί να χαρακτηριστεί τελικός, διότι οι κυανόλευκοι έριξαν στα σκουπίδια μια μεγάλη ευκαιρία μετά και το χθεσινό αποτέλεσμα στο Πανθεσσαλικό.

Οι κυανόλευκοι τον τελευταίο καιρό παρουσιάζονται αρκετά νωχελικοί στο παιχνίδι τους σπαταλώντας αρκετές ευκαιρίες οι οποίες στοιχίζουν στην ομάδα σημαντικές νίκες. Όπως άλλωστε συνέβη και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όταν ο Ηρακλής γνώρισε τέσσερις ήττες στις τελευταίες επτά αγωνιστικές. Δυστυχώς όμως η ομάδα του Γκιγιέρμο Όγιος το πληρώνει αδρά το συγκεκριμένο γεγονός, αφού αρκετές τελικές προσπάθειες των ποδοσφαιριστών δεν καταλήγουν στα δίχτυα. Το χθεσινό αποτέλεσμα ήταν μια οφθαλμαπάτη, καθώς ο Ηρακλής είχε τις κλασικές ευκαιρίες, είχε το δοκάρι, αλλά τα παιδαριώδει λάθη στην άμυνα έδωσαν την ευκαιρία στον Ηρακλή Ψαχνών να τα εκμεταλλευτεί, και να πάρει μια νίκη την οποία δεν την άξιζε.

Εδώ και αρκετό καιρό ο Ηρακλής προβληματίζει με τις εμφανίσεις του, και δεν είναι η ήττα από τον Ηρακλή Ψαχνών η αφορμή για να σχολιάσουμε τι έχει γίνει μέχρι τώρα. Ο Γκιγιέρμο Όγιος και οι ποδοσφαιριστές ξέρουν τι κατάσταση επικρατεί εδώ και πολλούς μήνες στην ομάδα, όμως κάποιοι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην ομάδα συνδράμουν για να δούνε τον Ηρακλή στην Σούπερλιγκα, όπως και ο απλός κόσμος με την έκδοση κουπονιών. .

Τώρα όμως πρέπει να αλλάξουν πολλά ώστε να διεκδικήσει ο Ηρακλή την είσοδο του στην τριάδα. Κανένας δεν περνάει στο απυρόβλητο, και όλοι έχουν την ευθύνη τους ( σ.σ. παίκτες-προπονητής). Το καμπανάκι στα Ψαχνά χτύπησε δυνατά, και πρέπει άπαντες να ξυπνήσουν όσο είναι νωρίς, εύκολα μπορεί ο καθένας από την πλευρά του να απαισιοδοξεί για την συνέχεια των play off, όμως η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της. Ένα από τα φάρμακα που πρέπει να πάρει ο Ηρακλής λέγεται τρίποντο στα Χανιά.  

Αυτή η χαμένη φλόγα που είχε ο Ηρακλής πρέπει να βρεθεί άμεσα. Τα παιχνίδια που έρχονται μόνο εύκολα δεν θα είναι, και πρέπει ο καθένας να κάνει την αυτοκριτική τους και να αναλογιστεί τις ευθύνες που έχει, ώστε να μην χαθεί και αυτή η χρονιά. Ο κόσμος θα είναι και στα Χανιά γιατί πιστεύει στην άνοδο της ομάδας, και εσείς πρέπει να καταλάβετε ότι δεν έρχονται για ταξίδι του μέλιτος, αλλά για να δούνε τον Ηρακλή να μοχθεί για να κερδίσει το αυτονόητο. 

Έχουν μείνει δώδεκα τελικοί. Είναι αρκετά παιχνίδια ώστε να διαψεύσετε τους ίδιους σας τους εαυτούς, γιατί το ξέρετε και εσείς ότι μπορείτε πολλά περισσότερα.  

Η νίκη στα Χανιά είναι απαραίτητη ώστε να γίνει η επανεκκίνηση. Η αυτοκριτική ας γίνει τώρα, διότι μετά θα είναι πολύ αργά!

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

Τίτλος άρθρου: Που είναι η χαμένη σας φλόγα;






ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ