Έπρεπε να αποχωρήσεις όταν χάθηκε η περσινή χρονιά! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Έπρεπε να αποχωρήσεις όταν χάθηκε η περσινή χρονιά!



Για ακόμα μια φορά ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής βρίσκει την πόρτα της Σούπερλιγκας κλειστή, λόγω των τραγικών καταστάσεων που δημιούργησε ο Θόδωρος Παπαδόπουλος εδώ και καιρό. Δεν είναι μόνο το χρέος που άφησε, αλλά δεν σεβάστηκε ούτε τα πιο απλά πράγματα. Όπως να παρθούν τα απαραίτητα αγαθά στις ακαδημίες (σ.σ φόρμες, μπάλες κλπ). Και να ήταν μόνο αυτά...

Τώρα πάλι παρουσιάστηκαν άνθρωποι για να πάρουν την ομάδα. Μάλιστα ζήτησαν και οικονομικά στοιχεία ώστε να έχουν μια αναλυτική εικόνα για το χρέος της ΠΑΕ Ηρακλής. Το γεγονός αυτό ο Θόδωρος Παπαδόπουλος έπρεπε να το κάνει ήδη από την πρώτη γενική συνέλευση των μετόχων όταν και ζήτησε την βοήθεια από επιφανείς ανθρώπους του Ηρακλή. Αλλά όταν και ήρθε η βοήθεια τον Νοέμβριο πάλι οι ατασθαλίες δεν έλειψαν, αφού για ακόμα μια χρονιά οι ποδοσφαιριστές ήταν απλήρωτοι, όπως και υπάλληλοι της ΠΑΕ, όμως τότε παρουσιάστηκε ένα δώρο ως ''μάνα εξ ουρανού''. Ο ανώνυμος φίλαθλος του Ηρακλή που χάρισε στην ομάδα 125.000 ευρώ.

Και για ακόμα μια χρονιά το ποδοσφαιρικό τμήμα ενέπνεε μόνο με χρήματα του κόσμου. Αυτό λέγεται εκμετάλλευση. Τα ελάχιστα ποσά που έβαλε μέσα στην χρονιά ήταν τίποτα σε αυτά που έβαλαν οι ανώνυμοι φίλαθλοι του Ηρακλή. Όταν οπισθοχώρησε και δεν ήθελε πλέον να συμμετέχει, πάλι όταν επανήλθε στο προσκήνιο έκανε άνω κάτω την ομάδα ( σ.σ περίπτωση προπονητή).

Όλα αυτά είναι γνωστά καθ' όλη την διάρκεια της χρονιάς, όπως και με την περίπτωση των Ιρανών. Όπου και εκεί διατυμπάνιζε ο Θόδωρος Παπαδόπουλος ότι σύντομα έρχεται η ''Μεγάλη'' αλλαγή. Όταν ο κόσμος ζήτησε να βγει δημόσια και να δείξει τα επίσημα χαρτιά, τότε απλά ο πρόεδρος της ΠΑΕ άλλαζε θέμα, και απαντούσε με την λέξη ''σύντομα''. Ακόμα και στην τελευταία συνέντευξη του ο Θόδωρος Παπαδόπουλος έλεγε ότι περιμένει τους Ιρανούς.

Ο Θόδωρος Παπαδόπουλος έπρεπε να είχε αποχωρήσει από την γενική συνέλευση των μετόχων. Αφού η ομάδα μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι του χρέους. Ήξερε ότι πάλι θα δημιουργούνταν χρέος διότι  δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει οικονομικώς. Αφού μπήκαν λοιπόν τα χρήματα από ανώνυμους φίλαθλους του Ηρακλή, αλλά και από τα κουπόνια, πάλι το πρόβλημα δεν θα λύνονταν, αφού μέσα στην χρονιά τα έξοδα θα ήταν ακόμα μεγαλύτερα, γιατί εκκρεμούσαν και εκκρεμούν υποθέσεις απλήρωτων ποδοσφαιριστών και από την προηγούμενη περίοδο.

Ακόμα μια χρονιά πάει χαμένη, και ο Ηρακλής θέλει επιτέλους να βρει ανθρώπους που να είναι πραγματικοί και αληθινοί. Όχι περιστασιακοί, και υποσχετικοί. Στο Ηρακλή χρειάζεται διαφάνεια και αλήθεια! Αν μπορεί κάποιος να την προσφέρει έχει καλώς, αν όχι ας κάτσει σπίτι του και να μην έρθει ποτέ! Χορτασμένος είναι ο Ηρακλής από υποσχέσεις και λόγια, πρέπει να έρθει ένας άνθρωπος που να έχει την ευχέρεια να κάνει πράξεις, και να δημιουργήσει, ώστε να δώσει ένα ορατό όραμα στο κόσμο.

Με την παρουσία του Θόδωρου Παπαδόπουλου αυτά δεν μπορούν να γίνουν. Η παρουσία του ήταν ακόμα μια καταστροφή για τον σύλλογο.

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ