Πατέρας και υιος υποψηφίοι - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Πατέρας και υιος υποψηφίοι

Πατέρας και υίος Τουρσουνίδης κατεβαίνει υποψηφίος στις δημοτικές εκλογές.Ο ίδιος  ο Γιώργος Τουρσουνίδης θα υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Παύλου Μελά με την παράταξη του Δημήτρη Δεμουρτζίδη και ο γιος, ο Νίκος Τουρσουνίδης (21 ετών πια) κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Νεάπολης – Συκεών με την παράταξη του Γρηγόρη Χατζησάββα.Στη διπλανή γειτονιά, δηλαδή…
 Ο μπαμπάς και ο υιός Τουρσουνίδη στις εκλογές!

Κι όμως, ο Νίκος Τουρσουνίδης, γιος του πρώην άσου του ΠΑΟΚ, αν και μόλις 21 ετών σήμερα, αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά της περιοχής, όπου έχει μεγαλώσει. Η υποψηφιότητα του έχει ήδη ανακοινωθεί με την παράταξη του Γρηγόρη Χατζησάββα στο δήμο Νεάπολης – Συκεών.
Ο Γιώργος Τουρσουνίδης αναμένεται να κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη ΕΥΠΟΛΙΣ του Δημήτρη Δεμουρτζίδη (επί σειρά ετών γραμματέας της τοπικής της ΝΔ στην Πολίχνη) στο δήμο Παύλου Μελά. Θα είναι μάλιστα η δεύτερη φορά, που ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ θα κατέβει σε εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης. Είχε προηγηθεί η εκλογή του στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης το 2002 με την παράταξη του Σπύρου Βούγια.
Μην σας ξεγελάει η φωτογραφία. Είναι αρχείου, τραβηγμένη πριν από 12 χρόνια. Ο μικρός Νίκος, όμως, μεγάλωσε και σήμερα διεκδικεί την ψήφο των συμπολιτών του.
http://thessports.gr/o-mpampas-kai-o-gios-toursounidi-stis-ekloges/

ΣΧΟΛΙΟ: Καλά ο υιός θέλει να προσφέρει.... Ο πατήρ γιατί κατεβαίνει....;

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ