Τέτοιος Ηρακλής, μπορεί την άνοδο! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Τέτοιος Ηρακλής, μπορεί την άνοδο!




Η νίκη του Ηρακλή επί της Νίκης Βόλου έδωσε το έναυσμα για την αντεπίθεση του Ημίθεου στο δεύτερο γύρο των play off. Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου κατέθεσαν ψυχή όπως είπε και ο ίδιος, κάτι που έκανε και τον κόσμο να χειροκροτήσει την ομάδα.

Η χθεσινή απόδοση των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή πρέπει να είναι και προάγγελος για την συνέχεια ούτως ώστε να κάνει το ολικό ''come back''. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο κόσμος της ομάδας έφυγε στο Καυτανζόγλειο με πολλές ελπίδες  ότι η απόδοση αυτή αν συνεχιστεί, τότε μπορούν να ευελπιστούν στην πολυπόθητη άνοδο.

Παίζοντας το τελευταίο του χαρτί ώστε να κρατηθεί στο κόλπο της ανόδου, ο Ηρακλής κυριολεκτικά θύμισε την ομάδα η οποία έκανε το 9/10. Αυτή η εικόνα έλειψε πάρα πολύ από την ομάδα που κυνηγούσε την νίκη που θα της έδινε την ψυχολογία αλλά και άλλον αέρα στα πόδια των ποδοσφαιριστών. Η Νίκη Βόλου σαφέστατα είναι η καλύτερη ομάδα των play off, παίζοντας ένα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο με παίκτες που άνετα μπορούν να αγωνιστούν στην Σούπερλιγκα, όπως ο Ανιέτε.

Όμως οι κυανόλευκοι έψαξαν και βρήκαν το φάρμακο για την πληγή, και λέγεται νίκη και τρεις βαθμοί. Αν κοιτάξει κανείς την βαθμολογία, πλέον όλα γίνονται, αρκεί αυτός ο Ηρακλής να παραμείνει σταθερός, και αγωνιστικά δυνατός, όπως παρουσιάστηκε εχθές (σ.σ. Νίκη Βόλου).

Την Τετάρτη ο Ηρακλής ταξιδεύει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Φωστήρα. Η ομάδα του Φωστήρα έχει κάνει μια αξιοπρεπέστατη πορεία μέχρι τώρα, έχοντας 9 βαθμούς, όπως και ο Ηρακλής. Η καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του Ταύρου είναι το ισχυρό όπλο, όπως και δεν παρατάει κανένα παιχνίδι μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής. Ο Φωστήρας έχει βάλει αρκετά τέρματα μετά το 80' λεπτό, κάτι το οποίο αποδεικνύει αυτό αναφέραμε πρωτύτερα.

Πολύ σημαντική η αναμέτρηση της Τετάρτης. Ο Ηρακλής θα έχει και σημαντικές επιστροφές στον αγώνα με τον Φωστήρα, καθώς επιστρέφουν οι Πουρτουλίδης, Κοντέων, ενώ μετά από καιρό στην αποστολή θα συμπεριληφθεί και ο Χασόμα Μπάμπα.

Ο Ηρακλής έχει την ευκαιρία να φέρει τούμπα την βαθμολογία, καθώς μετά την αναμέτρηση εκτός με τον Φωστήρα, ακολουθούν δυο εντός παιχνίδια με Ηρακλή Ψαχνών και Χανιά. Το τρίποντο ψυχολογίας ήρθε και με καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, κάτι που πρέπει να κρατήσει ο Ηρακλής ενόψει της συνέχειας.

Από τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή εξαρτάται τι θα γίνει στην συνέχεια. Η νίκη ήρθε και με τέτοιον χθεσινό Ηρακλή η άνοδος μπορεί να έρθει! Το κεφάλι κάτω 7 τελικοί έμειναν και από εσάς εξαρτάται!

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης



ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ