Όλα για όλα, τέσσερις αγώνες έμειναν! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Όλα για όλα, τέσσερις αγώνες έμειναν!



Ο Ηρακλής μπορούσε κάλλιστα να έχει περισσότερους βαθμούς, όμως το Καυτανζόγλειο θυμήθηκε τα περσινά και έγινε ξανά πληγή του. Μια πληγή η οποία στέρησε τρίποντα που μπορούσε να πάρει, κόντρα σε ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με τους κυανόλευκους, όμως δεν το είχαν δείξει στο γήπεδο, παίζοντας μόνο για την ισοπαλία.

Έμειναν τέσσερα παιχνίδια ώστε να ολοκληρωθούν τα play off. Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή πρέπει να καταβάλλουν υπερπροσπάθεια και να είναι αυτοί που στο τέλος θα χαμογελάσουν. Ο δρόμος είναι δύσκολος αλλά οι παίκτες του Ηρακλή έχουν αποδείξει ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Το παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών έδωσε πολλά χαμόγελα, αλλά το γκολ του Ηρακλή Ψαχνών στο τέλος τα πήρε πίσω, όχι για τους παίκτες που έπαιξαν καλά, αλλά για το αποτέλεσμα. Η μπάλα όπως ξέρουμε τιμωρεί, και ο Ηρακλής σπαταλάει αρκετές ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι που δεν γίνονται γκολ.

Υπάρχουν επιστροφές σημαντικών ποδοσφαιριστών στην ομάδα, όπως οι Μπάμπα, Τάι, Ματσούκας. Είναι τρεις ποδοσφαιριστές που μπορούνε να δώσουν λύσεις από τις θέσεις που αγωνίζονται. Στο προηγούμενο παιχνίδι (σ.σ. Χανιά) ο Τάι με μια ενέργεια μέσα στην περιοχή λίγο έλειψε να κάνει το πολυπόθητο γκολ που ζητούσε ο Ηρακλής από την αρχή του αγώνα. Κανείς δεν ξέρει σε τι κατάσταση μπορεί να παρουσιαστεί ο Χασόμα Μπάμπα που ήταν ένας εκ των κορυφαίων της φετινής χρονιάς. Σίγουρα πρόκειται για τρεις λύσεις που μπορούν να λύσουν τα χέρια του Νίκου Παπαδόπουλου ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων.

Όλοι ξέρουμε ότι η ομάδα πορεύεται ολομόναχη στο φετινό πρωτάθλημα, δίχως διοίκηση και τα απαραίτητα αγαθά που πρέπει να έχει μια ποδοσφαιρική ομάδα (σ.σ μισθούς-νοίκια- υγειονομική περίθαλψη κ.α). Ξέρει ο κόσμος τι έχετε περάσει και τι περνάτε, όμως η άνοδος γι αυτόν τον κόσμο θα είναι συναισθηματική ανακούφιση για τον Ηρακλήδεα, και για εσάς πολλά περισσότερα. Όπως προτάσεις από ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας και καλύτερο συμβόλαιο, ταυτόχρονα θα ανεβείτε πολλά σκαλοπάτια στην καρδιά του κόσμου του Ηρακλή, αφού και ίδιοι καθ΄όλη την διάρκεια της χρονιάς έδιναν από το μερτικό τους,  κ.α

Και άλλες ομάδες όμως βαδίζουν τον δικό τους ''Γολγοθά''. Και αυτοί οι ποδοσφαιριστές κάνουν υπομονή αλλά με την προσπάθεια τους ξέρουν πολύ καλά ότι με την άνοδο τους θα έχουν μια καλύτερη συνέχεια στην καριέρα τους.

Κάνεις δεν έχασε τα χρήματα του, εκτός όταν υπήρξε αυτή η καταραμένη αλλαγή του ΑΦΜ όπως αποδείχτηκε για τον Ηρακλή. Που αρκετοί ποδοσφαιριστές έχασαν τα χρήματα τους. Σε αυτό βέβαια δεν φταίει ο κόσμος, αλλά ο τότε μεγαλομέτοχος. Με την άνοδο του Ηρακλή η ομάδα θα καθαρίσει το χρέος της, και μπορεί να ξαναρχίσει να κοιτάζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία, αλλά όχι με τον Θόδωρο Παπαδόπουλο. Τα χρήματα στην Σούπερλιγκα είναι αρκετά ώστε να υπάρξει η ανάλογη διαχείριση η οποία να μην ξαναβάλει τον Ηρακλή στον κίνδυνο νέου χρέους.

Όλα για όλα σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια, και μην παραιτηθείτε από τους εαυτούς σας!

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ