Τα ξαναλένε σήμερα Παπαδόπουλος- ''Αναγέννηση''. - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Τα ξαναλένε σήμερα Παπαδόπουλος- ''Αναγέννηση''.



Πραγματοποιήθηκε εχθές (12/06) μια συνάντηση ανάμεσα σε εκπροσώπους του Γ.Σ Ηρακλής και Παπαδόπουλο με σκοπό να μάθουν τις προθέσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ για την επόμενη ήμερα στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή. Μάλιστα οι εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη Ηρακλή δεν έκρυψαν την απογοήτευση τους για την καθυστέρηση που υπάρχει στις συζητήσεις του Παπαδόπουλου με επίδοξους ενδιαφερόμενους.  Επιπλέον δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να γίνει και γενική συνέλευση στον Γ.Σ Ηρακλής για το θέμα της ΠΑΕ.

Ο έντονος προβληματισμός παραμένει στον Ηρακλή, καθώς ο Θόδωρος Παπαδόπουλος εξακολουθεί να παραμένει στα κοινά της ΠΑΕ Ηρακλής. Οι συζητήσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ηρακλής δεν βγάζουν πουθενά, πράγμα το οποίο μεγαλώνει τα προβλήματα που υπάρχουν στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. Ο Θόδωρος Παπαδόπουλος επιμένει ότι συνεχίζονται οι επαφές με τον Έλληνα ομογενή από τον Καναδά, κάτι το οποίο επικρατεί ομερτά, όπως και στην περίπτωση της κίνησης ''Ηρακλής Αναγέννηση''.

Βεβαίως κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί τι έχει μέσα στο μυαλό του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής, αφού αυτή η ομερτά προϋπήρξε και στην περίπτωση των Ιρανών. Όπως ισχύει και με την ρήτρα εμπιστευτικότητας που υπάρχει ανάμεσα σε ''Αναγέννηση'' και Παπαδόπουλο. Ένα πέπλο πέφτει μπροστά σε αυτές τις συζητήσεις που υπάρχουν ανάμεσα στις δυο πλευρές οι οποίες μέχρι στιγμής δεν βγάζουν πουθενά.

Σήμερα (13/06) αναμένεται νέα συνάντηση με τους ανθρώπους της ''Αναγέννησης'' και τον Παπαδόπουλο ούτως ώστε να ξεδιαλύνει επιτέλους το τοπίο για την επόμενη ημέρα της ΠΑΕ Ηρακλής. Τα πράγματα δείχνουν μέχρι στιγμής να οδεύουν σε νέο ναυάγιο, αφού για πολλοστή φορά δεν κατέληξαν σε ουσιαστική λύση.

Όσον αφορά την περίπτωση του ομογενή από τον Καναδά το περιβάλλον του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ηρακλής ισχυρίζεται ότι αυτή η επαφή συνεχίζεται να υπάρχει, κάτι το οποίο βέβαια δεν πιστεύει κανείς, αφού και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει μια περίεργη ησυχία, όπως έγινε άλλωστε πριν από λίγους μήνες με το θέμα των Ιρανών.

Οι ημέρες κυλούν χωρίς καμία ουσιαστική λύση στο ποδοσφαιρικό τμήμα, και άπαντες ποδοσφαιριστές στην Μίκρα θα αρχίσουν να κλείνουν σε άλλες ομάδες. Κάποιοι από αυτούς μπορεί να κάνουν υπομονή λόγω του ονόματος της ομάδας, αλλά δεν θα αντέξουν για ακόμη για πολύ, αφού το έχουν ζήσει καθ'όλη την διάρκεια της φετινής χρονιάς.


Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ