Πρέπει να δώσει άμεσα την ομάδα! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Πρέπει να δώσει άμεσα την ομάδα!




Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή, αφού ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τις δυο προτάσεις που υπάρχουν (σ.σ. Αναγέννηση' Ομογενής). Ο χρόνος περνάει αλλά τα πάντα είναι στάσιμα στην ΠΑΕ, και τα χρέη που δημιούργησε η διοίκηση Παπαδόπουλου παραμένουν, όπως και οι απλήρωτοι υπάλληλοι.

Το θέμα του Έλληνα ομογενή, Σπύρου Παπαθανασάκη τείνει να θυμίσει την περίπτωση των Ιρανών, αφού από το περιβάλλον του Θόδωρου Παπαδόπουλου διατυμπανίζεται ότι από ημέρα σε ημέρα θα τελειώσει θετικά το θέμα. Βεβαίως κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον Θόδωρο Παπαδόπουλο, διότι ουκ ολίγες φορές έχει πέσει έξω.

Το μόνο ζωηρό ενδιαφέρον που υπάρχει είναι από την ''Αναγέννηση'', κάτι το οποίο δεν έχει κρύψει από καιρό, αλλά μέχρι στιγμής η συζήτηση του μεγαλομετόχου και ανθρώπου από την συγκεκριμένη κίνηση έμεινε στα λόγια. Κανείς δεν γνωρίζει αν υπάρχει συμφωνητικό, όπως και την ρήτρα εμπιστευτικότητας που παραμένει ακόμα.

Όσο περνάει ο καιρός βέβαια θα υπάρχει κορεσμός από τους ανθρώπους της ''Αναγέννησης'', διότι με συμφωνίες στα λόγια δεν μπορεί κανείς να πάρει ομάδα.

Ο κόσμος παρακολουθεί τις εξελίξεις με μεγάλη ανησυχία και παρατηρεί ένα μπάχαλο που έχει δημιουργήσει ο Θόδωρος Παπαδόπουλος μέσα στην ομάδα, και ότι και να λέει ο μεγαλομέτοχος το αφουγκράζεται σαν ψευδείς τοποθέτηση.

Το χρέος ανήκει στον Θόδωρο Παπαδόπουλο και το αναλαμβάνει άμεσα η κίνηση της ''Αναγέννησης'', όμως αν δεν υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση ή να δείξουν οι αρμόδιοι τα επίσημα έγγραφα, τότε η ομάδα παραμένει στα χέρια του ανθρώπου που την οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια προς τον υποβιβασμό! 

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ