Ματσούκας: '' Περιμένω τον Ηρακλή'' - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Ματσούκας: '' Περιμένω τον Ηρακλή''



Ο Λευτέρης Ματσούκας μίλησε στο blog της ''Αθλητικής Γνώμης'' για ότι συμβαίνει στον Ηρακλή, αλλά και για την διοικητική στασιμότητα που υπάρχει, όπως και για το δικό του μέλλον. Δεν παρέλειψε δε να αναφερθεί για την δική του εκτίμηση για την επόμενη ημέρα του Ηρακλή.

Αρχικά ο επιθετικός του Ηρακλή αναφέρθηκε για την καθυστέρηση που υπάρχει στο διοικητικό κομμάτι αναφέροντας: '' Υπάρχει σίγουρα μια αγωνία σε όλους μας για την επόμενη ημέρα του Ηρακλή, αλλά και εμείς δεν γνωρίζουμε κάτι πάνω σε αυτό. Μετά το παιχνίδι με την Νίκη Βόλου ο πρόεδρος μας είπε να κάνουμε 10-15 ημέρες υπομονή, όμως αυτές έχουν περάσει.

Όσον αφορά για το δικό του μέλλον, ο Λευτέρης Ματσούκας επισήμανε τα εξής: '' Υπάρχουν προτάσεις από άλλες ομάδες, όμως εγώ θα περιμένω τον Ηρακλή. Υπάρχει βέβαια κορεσμός από όλους μας για ότι συμβαίνει στην ομάδα, αλλά εγώ προσωπικά θα περιμένω ακόμα 15 ημέρες''.

Για τα όσα ακούγονται στο διοικητικό κομμάτι της ομάδας, ο επιθετικός του Ημίθεου είπε:'' Και εμείς από τα site του Ηρακλή μαθαίνουμε τι γίνεται, διότι δεν έχουμε κάποια άλλη ενημέρωση, εκτός από αυτό που μας είπε ο πρόεδρος μετά το παιχνίδι με την Νίκη Βόλου. Από εκεί και πέρα και εμείς περιμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις όπως και ο κόσμος της ομάδας''.

Κλείνοντας, ο Λευτέρης Ματσούκας αναφέρθηκε και στα προβλήματα τα οποία υπήρξαν εφέτος, αλλά και τι χρειάζεται ο Ηρακλής για την επόμενη ημέρα  στο ποδοσφαιρικό τμήμα αναφέροντας τα εξής: Τα προβλήματα ήταν αρκετά που αντιμετωπίσαμε εφέτος, αλλά στην προκειμένη περίπτωση αυτό που ενδιαφέρει είναι τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Εμείς περιμένουμε τις εξελίξεις ευελπιστώντας σε κάτι καλύτερο, όπως και ο κόσμος της ομάδα. Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος της ερώτησης ο νεαρός επιθετικός είπε:'' Ο Ηρακλής δεν χρειάζεται ανθρώπους απλά για να πηγαίνουν το καράβι, αλλά μια πραγματική δυνατή λύση στα διοικητικά του''.


Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης





ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ