Αυτούς θέλει ο Καλαϊτζίδης! Τι σκέφτεται ο προπονητής του Άρη… - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Αυτούς θέλει ο Καλαϊτζίδης! Τι σκέφτεται ο προπονητής του Άρη…

Αυτούς θέλει ο Καλαϊτζίδης! Τι σκέφτεται ο προπονητής του Άρη…
τις χθεσινές συζητήσεις με τη διοίκηση του Άρη ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης έκανε μια πρώτη εισήγηση, για τους παίκτες που επιθυμεί από το υπάρχον υλικό, να παραμείνουν στην ομάδα.
Είναι προφανές καταρχάς πως για να πάρει κάποιες ανάσες ο Άρης θα πρέπει, αν ήταν δυνατόν να προχωρούσε σε μία ή και δύο πωλήσεις, με το ενδεχόμενο αυτό να μοιάζει πιθανό αποκλειστικά και μόνο για τους Διούδη και Μανιά.
Προφανώς και ο Σωκράτης Διούδης αποτελεί για το σύλλογο σπουδαίο περιουσιακό στοιχείο και ο νέος προπονητής θα ήθελε να χτίσει πάνω του την ομάδα, αν αυτό μπορεί να γίνει εφικτό.
Παράλληλα είχε θετικές σκέψεις για τον Ψυχογιό, τον Γιαννίτση (τέλειωσε το συμβόλαιό του), ενώ από την άμυνα και η περίπτωση του Μιχάλη Κύργια μοιάζει να μην θεωρείται χαμένη, αν και για τον τελευταίο ο νέος προπονητής δεν έδειξε και να… καίγεται.
Από τους χαφ που βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στην ομάδα, ο Οικονομόπουλος είναι σχεδόν σίγουρο πως θα μείνει, ενώ κάτι τέτοιο φαίνεται πως ισχύει και για τους Τσιάρα, Νταμαρλή, Γκόλια και Σουνά.
Τέλος από τους επιθετικούς ο Μανιάς προφανώς και εξετάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του και αν ικανοποιηθεί ο Άρης οικονομικά θα αποτελέσει παρελθόν, ενώ πιο περίεργη είναι η περίπτωση του Νίκου Αγγελούδη, ο οποίος παρά το ότι ολοκλήρωσε το συμβόλαιό του, έχει δύο πολύ καλές προτάσεις στα χέρια του και η αλήθεια είναι πως πέρυσι δεν του δόθηκαν ευκαιρίες, υ οφείλονται πολλά (περίπου 55.000) δείχνει ακόμα κι έτσι θετικός στο να μείνει!
http://www.pressaris.gr/%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CF%8A%CF%84%CE%B6%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%B9-%CF%83%CE%BA%CE%AD%CF%86%CF%84%CE%B5%CF%84

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ