Η υπόσχεση απέχει μέχρι την πράξη - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Η υπόσχεση απέχει μέχρι την πράξη




Με δηλώσεις που έκανε ο Σπύρος Παπαθανασάκης στα ΜΜΕ, εξέφρασε ότι δεν υπάρχει καμία ανησυχία σχετικά με το κλείσιμο του deal με τον Ηρακλή. Όμως παρατηρούμε μια καθυστέρηση στο όλο ζήτημα, πράγμα το οποίο γεννάει φόβους και οδηγεί τον κόσμο της ομάδας σε απαισιοδοξία.

Σύμφωνα με όσα έχει πει  ο Έλληνας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον Καναδά, θεωρεί ότι σύντομα θα ενεργοποιήσει το συμφωνητικό που υπάρχει ανάμεσα σε αυτόν και τον Θόδωρο Παπαδόπουλο με την αποστολή των 250.000 δολαρίων για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

Με όσα γίνονται γνωστά τις τελευταίες ώρες, αυτά τα χρήματα θα κατατεθούν λίαν συντόμως. Η υπόσχεση αυτή πρέπει να γίνει άμεσα πράξη, γιατί τα έξοδα στην ΠΑΕ τρέχουν και οι παίκτες θα αποχωρούν ένας- ένας.

Ο Ηρακλής έχει καεί από υποσχέσεις, και θέλει επιτέλους να δει πράξεις οι οποίες να υλοποιούνται. Ο Σπύρος Παπαθανασάκης μπορεί να δείχνει ζεστός για να πάρει την ομάδα στα χέρια του, αλλά πρέπει να το φανερώσει.

Κάθε ημέρα που περνάει δίχως καμιά εξέλιξη φέρνει την ομάδα σε κρίσιμη καμπή, και άλλο τόσο θα δημιουργούνται αμφιβολίες για το αν τελικά η όλη επιχείρηση είναι βάσιμη ή όχι. Αναμένουμε εξελίξεις μέχρι και το τέλος αυτής της εβδομάδας, διότι αν προχωρήσει και στην επόμενη η κατάσταση θα φτάσει σε οριακό σημείο.

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ