Πείτε το ξεκάθαρα ότι θέλετε να αφανίσετε τον Ηρακλή! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Πείτε το ξεκάθαρα ότι θέλετε να αφανίσετε τον Ηρακλή!



Mε αφορμή τις προσαγωγές των οπαδών του Ηρακλή, θα περάσουμε να αναλύσουμε τα γεγονότα που κρύβονται πίσω από αυτό το συμβάν και οδήγησαν στα ανάλογα αίτια και αποτελέσματα. Όταν βέβαια ο σύλλογος περνάει ίσως την πιο δύσκολη περίοδο της ιστορίας του.

Στο δια ταύτα: έχουμε αναφέρει πολλάκις ότι ο Ηρακλής είναι στοχοποιημένος και μας χαρακτήρισα γραφικούς, και ότι βλέπουμε φαντάσματα. Η στοχοποίηση αυτή επικεντρώνεται όχι μόνο σε όλο το σύλλογο, αλλά πλέον έχει περάσει και στον κόσμο, και ξέρουμε βέβαια σε τι οφείλεται. Οι εκτάσεις που ανήκουν στον Γ.Σ Ηρακλή (σ.σ Μίκρας-Χορτατζήδες) αποτελούν τον απώτερο σκοπό προς εμπορική εκμετάλλευση κάποιων....

Τα γεγονότα είναι γνωστά, και μπορούμε να αναφερθούμε σε αυτά ονομαστικά: η κάθοδος του ποδοσφαίρου στα χαρτιά, τα πλαστά τιμολόγια που διόγκωναν το χρέος του Γ.Σ για τα οποία η πολιτεία φέρει μεγάλη ευθύνη, για την οποία αποδόμηση του χρέους κάποιοι είχαν προτείνει πριν χρόνια να τεθούν προς πώληση οι συγκεκριμένες εκτάσεις. Πραγματικά είναι πάρα πολλά τα συμβάντα τα οποία μπορούμε να αναφέρουμε που είχαν ως σκοπό την διάλυση του συλλόγου.

Εντελώς ξαφνικά, μέσα σε αυτή την επιλεκτική πλέον στοχοποίηση μπήκε και ο κόσμος της ομάδας. Οι προσαγωγές που έγιναν ήταν για ασόβαρους λόγους. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που βαραίνει τους συλληφθέντες τα πταίσματα αναφέρονται σε ρίψη πλαστικού μπουκαλιού και για ένα πυρσό στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Για τέτοιους ασόβαρους λόγους ο Ηρακλής έχει καταστεί πρωταθλητής στις προσαγωγές.

Και βέβαια άπαντες αναρωτιούνται στον Ηρακλή, προς τι αυτή η αντιμετώπιση στον σύλλογο από την Πολιτεία αλλά και από τις αρμόδιες αρχές. Σαφέστατα υπάρχει αυτός ο λόγος, και λέγεται περιουσία του Ηρακλή. Για 10-20 ανθρώπους που έκαναν τα χρέη, κάποιοι επιτήδειοι αντί να τιμωρήσουν τους φοροφυγάδες θέλουν όχι απλά να τιμωρήσουν ολόκληρο το σύλλογο, αλλά να τον αφανίσουν. Για να το πετύχουν όμως αυτό φαίνεται ότι βάλθηκαν να χτυπήσουν και αυτούς οι οποίοι θα βάλουν εμπόδιο σε αυτό το έγκλημα. Το ζωντανό κομμάτι του Ηρακλή που είναι ο κόσμος του!

Αυτό είναι γεγονός, διότι δεν εξηγείτε αλλιώς η πρώτη θέση στις προσαγωγές.

Η περιουσία του συλλόγου φαίνεται να αποτελεί φόβο για κάποιους, αφού τρομάζουν στην ιδέα μήπως κάποια στιγμή ο Ηρακλής την εκμεταλλευτεί για δικιά του χρήση, και τελικώς αυτός ο σύλλογος αυτονομηθεί οικονομικά.



Και θεωρούμε ότι σε περίπτωση που αν θέλει να πάρει τον Ηρακλή κάποιος μεγάλος επιχειρηματίας, και το μεγάλος εννοούμε να έχει την ευχέρεια να αποτελματώσει αυτό το σύλλογο, τότε σίγουρα θα τον ελέγξουν οι πάντες, διότι θα αναρωτηθούν γιατί δεν ασχολήθηκε με μια από τις ομάδες που προωθούνται για πρωταθλητισμό.

Ανέκαθεν ο Ηρακλής δεν είχε και τους ισχυρότερους παράγοντες, και ειδικά τα τελευταία 20 χρόνια που αυτός ο σύλλογος έχει πληγεί σοβαρά από κακοδιαχειριστές. Με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κανένας σεβασμός σε ένα σύλλογο 106 ετών που έχει βγάλει ήρωες (σ.σ. Κατσάνης- Ιβάνωφ).

Πείτε το ξεκάθαρα ότι θέλετε να αφανίσετε τον Ηρακλή, και γι αυτό εφαρμόζεται αυτές τις πιέσεις σε όλους τους τομείς.



Αυτό το έργο που σχεδιάζεται όμως δεν πρόκειται να το φέρεται εις πέρας, γιατί αυτός ο κόσμος δεν έχασε ποτέ την φλόγα του, όσο και η ιδέα του περνάει από τις χειρότερες περιόδους της ιστορίας της!


Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης



ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ