Δεν υπάρχει άλλη δικαιολογία, φύγε επιτέλους! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Δεν υπάρχει άλλη δικαιολογία, φύγε επιτέλους!



Ακόμα ένα ''έγκλημα'' διαπράχθηκε από την διοίκηση του Θόδωρου Παπαδόπουλου, καθώς η ομάδα του Ηρακλή δεν πήρε τελικώς την άδεια, και πλέον περιμένει να δει τι θα αποφασίσει η ΕΠΟ μαζί με την Football League για τις κυρώσεις που θα έχει η κάθε ομάδα όταν δεν παίρνει την άδεια για το επόμενο πρωτάθλημα.

Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος υποσχέθηκε οικονομική υγεία, αλλά και πολλά ακόμα τα οποία τα ακύρωσε με τις πράξεις του. Όμως υπάρχει και μια ομάδα που πρέπει να ξεκινήσει τον προγραμματισμό για το νέο πρωτάθλημα, αλλά χωρίς τον τωρινό μεγαλομέτοχο. Ένας μεγαλομέτοχος που αυτό τον καιρό διαπραγματεύεται το δικό του χρέος με ανθρώπους που θέλουν να εμπλακούν στην ΠΑΕ Ηρακλής.

Θα θέλαμε πάρα πολύ να μάθουμε τι ζητάει ο Θόδωρος Παπαδόπουλος για να δώσει την ομάδα σε άλλα χέρια; Αφού βεβαίως ακολούθησε ένα μεγάλο φιάσκο στην περίπτωση των Ιρανών που ο ίδιος έβγαινε στα ΜΜΕ και κόμπαζε ότι κλείνει κάτι μεγάλο στον Ηρακλή. Ναι έκλεισε Θόδωρε Παπαδόπουλε η πόρτα της ανόδου, αλλά για ακόμα μια φορά άνοιξε η πόρτα των χρεών. 

Σε ότι αφορά τις φημολογίες περί των διαπραγματεύσεων για να δώσει τις μετοχές, αυτή την στιγμή που το αναφέρουμε δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από κανένα μέλος ΠΑΕ, κάτι το οποίο έγινε και στην περίπτωση των Ιρανών. Πλέον χωρίς απτές αποδείξεις κανείς δεν μπορεί να σε πιστέψει έστω και αν διατυμπανίζεις ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο η συζήτηση με τον εκάστοτε επιχειρηματία. Και γιατί να σε πιστέψει; Ότι έχεις πει η πράξη το διέψευσε. 

Όσο περνάει ο καιρός και η ομάδα δεν αλλάζει χέρια, τόσο ποδοσφαιριστές θα φεύγουν, όπως και ο προγραμματισμός για την νέα χρονιά θα πηγαίνει πίσω. Η ομάδα δεν χρειάζεται πολλές αλλαγές, αλλά μια και καλή. Ένας άνθρωπος που να πάρει τον Ηρακλή στα χέρια του και να μην μιλάει πολύ αλλά να κάνει πράξεις. 

Ούτε το αυτονόητο κατάφερες να πάρεις την αδειοδότηση, όταν και αυτό το θέμα ήταν το πρώτο που έπρεπε να κάνεις. Δεν ήξερες ότι για δυο συνεχόμενα χρόνια ότι η Θεσσαλονίκη κάθε ημέρα έχει πορείες από τον κόσμο της ομάδας; Το πρώτο θέμα ήταν η αδειοδότηση, αυτό φώναζε ο κόσμος από την πρώτη ημέρα που ανέλαβες. Και ο  Γιώργος Μπέζας που μιλούσε στα ΜΜΕ ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στην αδειοδότηση. 

Από την αρχή που πήρε το ΑΦΜ ο Ηρακλής και μπήκαν και άνθρωποι του μέσα ήταν ανεπιτυχείς (σ.σ. Ασφαλτίδης-Μανίκας κ.α). Αυτό που προέχει όμως είναι η επόμενη ημέρα, οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο, και κύριο υπεύθυνο τον Θόδωρο Παπαδόπουλο. 

Για το αγωνιστικό κομμάτι τώρα η ομάδα θα κάνει πολλές αλλαγές στο ρόστερ της, διότι αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν πολύ καλύτερες προτάσεις από ομάδες όπως (σ.σ. Λάρισα κ.α) με καλύτερα συμβόλαια αλλά και καλύτερες συνθήκες. Λόγω της ιστορίας και της βαριάς φανέλας του Ηρακλή πολλοί ποδοσφαιριστές θα ήθελαν να συνεχίσουν, όχι όμως κάτω από τέτοιες συνθήκες. Όπως και με τις ακαδημίες που οι προπονητές των νεαρών αθλητών ήταν απλήρωτοι, και είναι βεβαίως, αφού ο μεγαλομέτοχος αυτής της ιστορικής ομάδας απείχε καθ' όλη την διάρκεια της περιόδου. 

Τέλος αναρωτιόμαστε αν οι υποτιθέμενες  διαπραγματεύσεις καθυστερήσουν κι άλλο. Ο κύκλος σου έκλεισε εδώ και καιρό Θόδωρε Παπαδόπουλε, και όσο είσαι μεγαλομέτοχος το πρόβλημα για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή θα διογκώνεται. Δεν έχεις αναφέρει καθόλου με ποιόν διαπραγματεύεσαι, ούτε και για ενημερώσεις σε τι κατάσταση βρίσκεται οικονομικά η ομάδα, αφού θέλεις να την δώσεις άμεσα. 

Τέρμα πια λόγια και ξεδιάλυνε την θέση σου και δώσε την ομάδα. Κουράστηκε αυτός ο κόσμος από φαμφαρολογίες και αερολογίες. Φτάνει, πόσο ακόμα θα τον αρρωστήσεις; 

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης



ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ