Ο χρόνος τρέχει με δυο προτάσεις χωρίς εξέλιξη... - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Ο χρόνος τρέχει με δυο προτάσεις χωρίς εξέλιξη...




Μια ακόμη αποτυχημένη χρονιά τελείωσε, και όλα τα φώτα έχουν πέσει πάνω από τις διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ Ηρακλής. Η χρονιά ολοκληρώθηκε με ένα χρέος που ξεπερνάει το 1.000.000 ευρώ, και ένα μέλλον πραγματικά άγνωστο.  Αρκετά οικονομικά ανοίγματα υπάρχουν, και αν δεν βρεθεί ένας άνθρωπος που να θέλει πραγματικά την ομάδα, τότε τότε αυτά τα προβλήματα θα διογκωθούν.

Εδώ και δυο εβδομάδες περίπου υπάρχουν δυο περιπτώσεις που θέλουν να εμπλακούν στα κοινά της ΠΑΕ Ηρακλής. Η μια είναι γνωστή, και πρόκειται για την ομάδα ανθρώπων που επονομάζονται ως ''Ηρακλής Αναγέννηση''. Και από την άλλη πλευρά είναι ένας ομογενής από τον Καναδά μαζί με κάποιους συνεργάτες που συζητάνε με τον Θόδωρο Παπαδόπουλο.


Η μεν ''Ηρακλής Αναγέννηση'' αναλαμβάνει το χρέος που δημιούργησε η διοίκηση Παπαδόπουλου, και σύμφωνα με πληροφορίες έχει έτοιμο το πλάνο στην περίπτωση που πάρουν τον Ηρακλή στα χέρια τους. Τα ίδια αυτά άτομα περιμένουν τον Παπαδόπουλο να τελειώσει τις διαπραγματεύσεις με την περίπτωση του ομογενή από τον Καναδά. Η περίπτωση του ομογενή είναι εντελώς άγνωστη, διότι κανείς δεν ξέρει το όνομα που θα ηγηθεί αυτής της προσπάθειας εφόσον αναλάβει.




Και στις δυο προτάσεις αυτές δεν ξέρουμε σε πιο σημείο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις. Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από πουθενά, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν και θα χαθούν αρκετοί ποδοσφαιριστές που πρέπει η νέα χρονιά να χτιστεί πάνω σε αυτούς τους παίκτες (σ.σ. Πουρτουλίδης- Μπάμπα κ.α), όπως και οι προσφυγές θα έρχονται η μια μετά την άλλη.

Ο κόσμος του Ηρακλής είναι αρκετά επιφυλακτικός, γιατί δεν θέλει να αυτές οι δυο προτάσεις να αποδειχθούν στο τέλος ''φαντάσματα'' όπως έγινε και με την περίπτωση των Ιρανών επενδυτών. Το φιάσκο το έζησε ο κόσμος έντονα, διότι πίστεψε ότι θα δει επιτέλους έργα με όσα είχε ακούσει για τους Ασιάτες επιχειρηματίες, αντ' αυτού όμως ξεγελάστηκε και είδε μια ακόμα χαμένη χρονιά.

Όλα αυτά έχουν αντίκτυπο στην εμπιστοσύνη του κόσμου. Και αναρωτιέται αν τελικώς ο Θόδωρος Παπαδόπουλος θέλει να αλλάξει χέρια η ΠΑΕ Ηρακλής, ή μήπως όχι ;

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκς

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ