"Βόμβα" με αποχώρηση και δημιουργία νέας ομάδας! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

"Βόμβα" με αποχώρηση και δημιουργία νέας ομάδας!

Μια ανάσα από το να τα βροντήξει από τον Λεβαδειακό έφθασε ο Γιάννης Κομπότης. Πριν λίγες μέρες πήγε να πάρει τη μεγάλη απόφαση ο μεγαλομέτοχος της ομάδας να σηκωθεί και να φύγει. Από τη Λιβαδειά, όχι από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Να το πάρουμε, όμως, από την αρχή. Γιατί ο Κομπότης σκέφτηκε να αποχωρήσει από την ομάδα της καρδιάς του;
Ο πρόεδρος απογοητεύτηκε με τους δημότες Λιβαδειάς γιατί στις πρόσφατες εκλογές δεν στήριξαν τον πρώην πρόεδρο του Λεβαδειακού και προσωπική του επιλογή για δήμαρχο της πόλης, Αρη Ρούσσαρη. Μαύρο έριξαν οι Λιβαδιώτες στον εκλεκτό του Κομπότη και ο έμπειρος παράγοντας το πήρε βαρέως. Και δεν ήταν μόνο μια απλή ήττα, αλλά πανωλεθρία.
Στο δήμο Λεβαδέων νέα δήμαρχος εξελέγη η Γιώτα Πούλου, η οποία έχοντας στήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ συγκέντρωσε το 56,24% των ψήφων, από 25,64% που είχε πάρει στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Ο δικηγόρος Άρης Ρούσσαρης περιορίστηκε στο 43,76%, παρά το γεγονός ότι είχε προηγηθεί με 30,15% στον πρώτο γύρο. Μιλάμε για μεγάλη αποτυχία που ο Κομπότης ένιωσε σαν προδοσία από τους δημότες της πόλης. Και γι΄ αυτό έφθασε πολύ κοντά στο να παρατήσει την ομάδα. Πάμε και στο ψητό τώρα.
Δεν πέρασε μόνο από το μυαλό του Κομπότη η αποχώρηση. Υπήρχε και πλάνο για το επόμενο βήμα του στο ποδόσφαιρο. Δεν θα την έκανε, δηλαδή, από το χώρο (κορόιδο είναι;). Ο μεγαλομέτοχος του Λεβαδειακού επεξεργάστηκε σοβαρά το ενδεχόμενο να δημιουργήσει μια νέα ποδοσφαιρική ομάδα! Με ποιον τρόπο; Εφόσον ανέβαινε ο Ηρακλής Ψαχνών, θα έκανε κινήσεις για να ιδρύσει έναν καινούργιο σύλλογο που θα είχε έδρα τη Χαλκίδα! Ο Ηρακλής, όμως, απέτυχε να ανέβει και η προοπτική της ιδέας (και της "εκδίκησης") από τον ηγέτη του Λεβαδειακού εγκαταλείφθηκε.
Το σχέδιο του Κομπότη, ωστόσο, μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς το αφεντικό του Λεβαδειακού. Η ομάδα των Ψαχνών έχει κάνει ήδη επαφές με τη διοίκηση της Χαλκίδας για τη δημιουργία μιας νέας ομάδας. Μεγάλος στόχος είναι ο καινούργιος σύλλογος να έχει έδρα την πρωτεύουσα της Εύβοιας προκειμένου να έχει τη στήριξη του πολύ κόσμου. Η ένωση αυτή μπορεί να φέρει νέα κεφάλαια για να χτιστεί μια ισχυρή ομάδα που θα έχει στόχο την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Οι συζητήσεις γίνονται -χωρίς τον Κομπότη πια- και όλα είναι πιθανά.
http://www.sportdog.gr/apokleistika/article/236232/bomba-me-apoxorisi-kai-dimioyrgia-neas-omadas 

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ