Προτεραιότητα οι κάτω των 24 ετών, ρέστα για Περόνε - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Προτεραιότητα οι κάτω των 24 ετών, ρέστα για Περόνε




Οι κυανόλευκοι προέβησαν στην πρώτη μεταγραφή τους για την νέα χρονιά με τον 22χρονο μέσο Γιώργο Σμίλτο ο οποίος προέρχεται από τα σπλάχνα του Παναιτωλικού, ενώ η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου δεν αποκλείεται να προβεί σε νέες ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών.

Ο Ηρακλής βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τον αριστερό οπισθοφύλακα Γιώργο Σαραμαντά ο οποίος αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στον Πανηλειακό, και το χειμώνα τον είχε παρακολουθήσει και ο ΠΑΟΚ. Μάλιστα οι δυο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και απομένει απλά η ανακοίνωση.

Ακόμα με έναν παίκτη κάτω των 24 ετών τα έχει βρει ο Ηρακλής, αφού ο 23χρονος  μεσοεπιθετικός Παύλος Κυριακίδης είναι προ των πυλών της Μίκρας. Ο Παύλος Κυριακίδης πέρσι αγωνίζονταν στην Ζάκυνθο και φέτος από ότι φαίνεται είναι ένα βήμα από την μεγάλη του μεταγραφή.

Τα δεδομένα για την απόκτηση του Περόνε παραμένουν ως έχουν, αλλά στον Ηρακλή δεν το παρατάνε το θέμα. Οι κυανόλευκοι είναι έτοιμοι να καταθέσουν νέα βελτιωμένη πρόταση στον Αργεντίνο, ούτως ώστε να πει το πολυπόθητο ''ναι'' και να ντυθεί με τα χρώματα του Ηρακλή. Εκτός από την περίπτωση του Περόνε, κοντά στον Ηρακλή φαίνεται να είναι ο επιθετικός Ουσμάν Πάτο ο οποίος είναι προσωπική επιλογή του Νίκου Παπαδόπουλου, και δεν θα φανεί απίθανο αν κλείσει ακόμα και σήμερα.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ