Δυσαρέσκεια για Τάι- το βράδυ στην Θεσ/νίκη ο Περόνε - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Δυσαρέσκεια για Τάι- το βράδυ στην Θεσ/νίκη ο Περόνε



Ο Ηρακλής προσπαθεί ακόμα να κρατήσει όσους περισσότερους παίκτες μπορεί από την περσινή χρονιά. Μάλιστα ο προπονητής της ομάδας Νίκος Παπαδόπουλος μαζί σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή Παύλο Μυροφορίδη θέλουν να συνεχίσουν οι τέσσερις από αυτούς. Αναφερθήκαμε πριν λίγο καιρό για τους Ματσούκα, Παπαστεριανό, Τάι, Σαββίδη.

Μετά την προσφυγή του Τάι, ο Βραζιλιάνος δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα και την νέα χρονιά, ενώ ανοιχτά παραμένουν τα θέματα του Ματσούκα, Παπαστεριανού και Σαββίδη. Αφού υπήρξε προσυμφωνία στο ιδιοκτησιακό (σ.σ. Θ. Παπαδόπουλου-Παπαθανασάκη), αμέσως άρχισαν να γίνονται εργασίες στην Μίκρα ώστε να ξαναθυμίζουν αθλητικές εγκαταστάσεις ομάδας, αλλά και οι παραμονές ποδοσφαιριστών που συνείσφεραν τα μέγιστα την περσινή περίοδο, γιατί ήταν και επιλογή του προπονητή.

Η προσφυγή του Τάι ήρθε σε  μια περίοδο που ο Ηρακλής προσπαθεί να συνέρθει από τα τελευταία χρόνια, αλλά η κίνηση του αυτή απογοητεύει και το κόσμο ο οποίος τον στήριξε όταν ήταν ακόμα τραυματίας. Μετά τον βαρύ τραυματισμό του, ο Ηρακλής του ανανέωσε το συμβόλαιο ως μια κίνηση ότι θα περιμένει το παίκτη, αφού και ο ίδιος έδειχνε ότι αγαπούσε την ομάδα, και γι αυτό επιλέχθηκε ένας από τους αρχηγούς την περσινή περίοδο.



Όσον αφορά τα μεταγραφικά, οι κυανόλευκοι βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του 23χρονου μέσου Παύλου Κυριακίδη ο οποίος αναμένεται ίσως και σήμερα να ανακοινωθεί. Σήμερα αναμένεται στην Θεσσαλονίκη ο Εμάνουελ Περόνε μαζί με τον μάνατζερ του Γκάμπριελ Λετιέρι ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα της μεταγραφής του στον Ηρακλής. Στην Μίκρα αισιοδοξούν ότι μπορεί να αποσπάσουν το πολυπόθητο ναι, αφού ο παίκτης έρχεται στην Θεσσαλονίκη 

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ