Ανακοίνωσε Περόνε, συμφώνησε σε όλα με Ρομάνο! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Ανακοίνωσε Περόνε, συμφώνησε σε όλα με Ρομάνο!


Ο Ηρακλής θα έχει δυο πολύ δυνατά όπλα στην φαρέτρα του για την νέα χρονιά,  βέβαια μιλάμε για τον Εμάνουελ Περόνε και τον Ντιέγκο Ρομάνο. Αμφότεροι οι δυο ποδοσφαιριστές είχαν αρκετές προτάσεις από την Σούπερλιγκα, όμως οι κυανόλευκοι κατάφεραν να τους αποκτήσουν.

Αδιαμφισβήτητα ο Ηρακλής δείχνει να έχει βάλει ένα σωστό προγραμματισμό μετά από χρόνια και να τον εκπληρώνει, σαφέστατα ο Περόνε και ο Ρομάνο θα εισέλθουν σε ένα σύνολο το οποίο δυναμώνει αρκετά με τις προσθήκες τους. Ο Ηρακλής είναι όμως σύνολο και δεν πρέπει να στεκόμαστε στις μονάδες, αφού ακόμα  δεν έχει τελειώσει τις μεταγραφικές του κινήσεις.

Οι κυανόλευκοι προσπαθούν  να πάρουν και έμπειρο κεντρικό αμυντικό, αφού ο Νίκος Παπαδόπουλος θέλει οπωσδήποτε έναν τέτοιο παίκτη όπου δεν είχε ο Ηρακλής τα τελευταία χρόνια. Παραμένει το ενδιαφέρον για τον νεαρό Ρουγγάλα του Ολυμπιακού, αλλά καταφθάνουν καθημερινά και ονόματα έμπειρων Ελλήνων ποδοσφαιριστών, ώστε ένας από αυτούς να καλύψει την θέση.

Αύριο θα είναι στην Ελλάδα ο Σπύρος Παπαθανασάκης για να δει μετά μάτια τους αυτές τις μεγάλες αλλαγές που έχουν συμβεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα με την παρουσία του. Ταυτόχρονα όμως θα έχει και μια συνάντηση με τους δικηγόρους του ώστε να δει σε πιο σημείο βρίσκονται οι διαδικασίες για να πάρει τις μετοχές, κάτι που απασχολεί βεβαίως και τον κόσμο της ομάδας.

Αυτό που προέχει είναι η ομάδα να βρει επιτέλους μια οικονομική ηρεμία για να προχωρήσει χωρίς εμπόδια προς τον στόχο που έχει θέσει από την αρχή της περιόδου. Μέχρι στιγμής τα πράγματα βαίνουν καλώς, αλλά πάντα ελοχεύει ο φόβος μην τυχόν και διαταραχτεί αυτό το όμορφο κλίμα που επικρατεί πριν τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.



Το Καυτανζόγλειο θα θυμίζει στην κυριολεξία γήπεδο Αργεντινής, αφού Ρομάνο-Περόνε θα έχουν μια γεύση να θυμηθούν τα γήπεδα της πατρίδας τους. Στην πρώτη της ομάδας με κόσμο την Δευτέρα θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από το τι θα ακολουθήσει στην διάρκεια της χρονιάς.

Βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=4zFdTiQMgqQ


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ