Δείτε πού κατέληξε να παίζει το άλλοτε παιδί-θαύμα και... νέος Πελέ, Φρέντι Αντού! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Δείτε πού κατέληξε να παίζει το άλλοτε παιδί-θαύμα και... νέος Πελέ, Φρέντι Αντού!

Κάποτε είχε κάνει τους φανατικούς του Football Manager να παραμιλούν με τις… ικανότητές του

Όσοι παίζουν Football Manager παραπάνω από 5-6 χρόνια σίγουρα γνωρίζουν τον Φρέντι Αντού, έναν Αμερικανό ποδοσφαιριστή που έκανε θραύση ως ταλέντο που συγκρινόταν μόνο με τον Πελέ. 

Στην περίπτωσή του όμως, το γνωστό simulation video game έπεσε μίλια έξω καθώς ο Αντού όχι μόνο δεν έγινε ο μεγαλύτερος παίκτης στον κόσμο, αλλά ούτε καν αξιοσημείωτη καριέρα δεν μπόρεσε να κάνει.
Δείτε πού κατέληξε να παίζει το άλλοτε παιδί-θαύμα και... νέος Πελέ, Φρέντι Αντού!
Σε ηλικία μόλις 25 ετών, άλλαξε για δέκατη φορά ποδοσφαιρικό σπίτι αφού συμφώνησε με τη σερβική Γιαγκοντίνα, ενώ πριν μερικές εβδομάδες δοκιμάστηκε και απορρίφθηκε από την Άλκμααρ.

Στα 14 του ο Αντού είχε γίνει ο πιο νέος Αμερικανός που υπέγραφε επαγγελματικό συμβόλαιο σε οποιοδήποτε ομαδικό σπορ και τα προσωπικά του ρεκόρ δεν σταμάτησαν εκεί. Αργότερα έγινε ο πιο νέος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε ποτέ στο MLS, ο μικρότερος σε ηλικία σκόρερ στην Αμερική κλπ, κλπ…

Η συνέχεια –μακριά από τις ΗΠΑ- δεν ήταν ανάλογη αφού η Μπενφίκα (που ακόμη κλαίει για τα δύο εκατ. δολάρια που έδωσε για να τον αποκτήσει- τον παραχώρησε επί σειρά ετών με τη μορφή δανεισμού σε διάφορες ομάδες (μεταξύ των οποίων και ο Άρης το 2010) χωρίς σε καμία από αυτές να δείξει κάτι… καν συμπαθητικό.

Στο Football Manager πλέον το να αποκτήσεις τον Αντού αποτελεί κίνηση ακραίας απελπισίας και στο γήπεδο θα φανεί αν αυτή τη φορά τα πράγματα στην αληθινή ζωή είναι διαφορετικά.
http://www.protothema.gr/sports/article/397940/deite-pou-katelixe-na-paizei-to-allote-paidi-thauma-kai-neos-pele-fredi-adou/

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ