Προτεραιότητα σε αμυντικό, και έδρα - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Προτεραιότητα σε αμυντικό, και έδρα









Ο Ηρακλής έχει βάλει σε προτεραιότητα την απόκτηση ενός έμπειρου στοπερ ο οποίος θα δώσει αρκετές βοήθειες στους υπάρχοντες νέους όπου αγωνίζονται στην ίδια θέση. Μάλιστα δεν αποκλείεται αυτοί να είναι δυο, αν και εφόσον αλλάξουν τα δεδομένα με τον νόμο των μεταγραφών για τις ομάδες που δεν πήραν αδειοδότηση.

Η απόκτηση του Μπαρτολίνι φαίνεται πως καθυστερεί τον Ηρακλή, καθώς ο 32χρονος Αργεντινός έχει πρόταση από ομάδα της πατρίδας του, κάτι που φέρνουν τους κυανόλευκους να σκέφτονται άλλες λύσεις πέραν του Μπαρτολίνι. Ο Αργεντίνος κεντρικός αμυντικός, εξετάζει μια καλή οικονομικά πρόταση από την χώρα του, όμως δεν έχει αποκλείσει ακόμα τον Ηρακλή.

Το εμπόδιο της απόκτησης του Λατινοαμερικάνου κεντρικού αμυντικού, φέρνει στο προσκήνιο ποδοσφαιριστές για να φορέσουν την κυανόλευκη φανέλα. Μάλιστα ένας από αυτούς είναι ο 31χρονος Ζόρο που αγωνίστηκε πέρσι με τα χρώματα του ΟΦΗ. Ο Ιβοριανός αμυντικός έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες, και μια από αυτές ήταν και η Μπενφίκα. Η περίπτωση του εξετάζεται σοβαρά από τον Νίκο Παπαδόπουλο, και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρχουν εξελίξεις, αν και εφόσον υπάρξει η ελληνοποίηση του Ντιέγκο Ρομάνο, διότι οι κυανόλευκοι έχουν περιορισμό μεταγραφών και στις θέσεις των ξένων.

Για την απόκτηση του 23χρονου πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ κινείτε ο Ηρακλής, αφού η ηλικία του δεν είναι εμπόδιο για τον Ηρακλή. Ο Δημήτρης Στάμου έχει ξεκινήσει από τον Ηρακλή, και έχει αγωνιστεί στην Σούπερλιγκα με τα χρώματα των κυανόλευκων. Στην θέση του αμυντικού μέσου όπου αγωνίζεται θα είναι μια λύση την οποία μπορεί να δώσει λύσεις, όμως δεν είναι και ο μόνος από τους παίκτες που ενδιαφέρουν για την συγκεκριμένη θέση.



Εκτός  από το μεταγραφικό κομμάτι που απασχολεί το τεχνικό επιτελείο του Ηρακλή, η διοίκηση από την άλλη ασχολείται με πολλά περισσότερα θέματα, και ένα από αυτό είναι η έδρα στην οποία θα έχει φέτος ο Ηρακλής.

Δεν είναι δεδομένο ότι ο Ηρακλής θα αγωνίζεται φέτος στο Καυτανζόγλειο, άσχετα αν έπεσαν οι τόνοι λόγω της συζήτησης που είχε ο υποψήφιος μεγαλομέτοχος Σπύρος Παπαθανασάκης με τους ανθρώπους του γηπέδου, όμως και η Ευκαρπία έχει τις ίδιες πιθανότητες ώστε να γίνει έδρα των κυανόλευκων.

Ίσως μέσα στην εβδομάδα να υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις και σε αυτό το θέμα.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ