Προσωρινή διοίκηση Σκόρδα αποφάσισε το Ειρηνοδικείο - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Προσωρινή διοίκηση Σκόρδα αποφάσισε το Ειρηνοδικείο

Λίγο μετά τις 3 μ.μ. το Ειρηνοδικείο εξέδωσε την απόφασή του, ορίζοντας προσωρινή διοίκηση Σκόρδα στην ΠΑΕ Άρης! H απόλυτη ανατροπή σημειώθηκε στο δικαστήριο σε ότι αφορά το θέμα της προσωρινή Σκόρδα στην ΠΑΕ Άρης!
H απόλυτη ανατροπή σημειώθηκε στο δικαστήριο σε ότι αφορά το θέμα της προσωρινής διοίκησης της κίτρινης ΠΑΕ. Μετά την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας, όπου ΚΜΑ και ΑΣ ζήτησαν τον ορισμό της προσωρινής διοίκησης Παπαδόπουλου, Κλεώπα, Κωνσταντινίδη και οι Σκόρδας, Ματθαίου, τον ορισμό διοίκησης με τη συμμετοχή των ίδιων και του Στέφανου Τσιόνκη, το δικαστήριο αφού συνεδρίασε για αρκετές ώρες αποφάσισε να κάνει δεκτή τη δεύτερη πρόταση!
Με απλά λόγια, από σήμερα, ο Άρης έχει νέα προσωρινή διοίκηση με τους Λάμπρο Σκόρδα, Νικήτα Ματθαίου και Στέφανο Τσιόνκη στην ΠΑΕ, χωρίς προς το παρόν να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σε ότι αφορά το σκεπτικό.
Πρέπει να σημειωθεί ότι η πλευρά Σκόρδα τόνισε μεταξύ άλλων ότι υπάρχει σχέδιο βιωσιμότητας στη Β” εθνική και όχι η εκκαθάριση της ΠΑΕ και ο υποβιβασμός στη Γ΄εθνική.
Με δεδομένη την παρουσία του Σκόρδα στο τιμόνι της ΠΑΕ και εφόσον δεν υπάρξουν άλλες νομικές… αντιδράσεις (στον Άρη ποτέ μην λες ποτέ), οι κίτρινοι συνεχίζουν στη Β” εθνική! http://www.pressaris.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AE-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%BA%CF%8C%CF%81%CE%B4%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%86%CE%AC%CF%83%CE%B9%CF%83%CE%B5
Προσωρινή διοίκηση Σκόρδα αποφάσισε το Ειρηνοδικείο!

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ